آشپزیایتالیاییغذا های مللفست فود

پیتزا هاوایی

طرز تهیه پیتزا هاوایی

پیتزا هاوایی

پیتزا هاوایی
پیتزا هاوایی

پیتزا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است. این غذا ابتدا به صورت ساده و با خمیر و سس گوجه و پنیر پیتزا طبخ می شده است. به مرور، مواد مختلفی روی پیتزا اضافه شده است که بنابر مخلفاتی که اضافه می شود نام متفاوتی روی آن می گذارند. یکی از این پیتزاها، پیتزا هاوایی است.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • آناناس: ۱ پیمانه
  • پیاز قرمز: ۲ عدد
  • گشنیز تازه :۲ قاشق غذاخوری
  • سس باربیکیو: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • خمیر پیتزا: ۱ عدد دو نفره
  • پنیر پیتزا: ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

دستور پخت پیتزا هاوایی

مرحله اول

برای تهیه پیتزا هاوایی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس روغن زیتون را به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را پوست می گیریم و له می کنیم ( می توانیم سیرها را رنده کنیم.)

مرحله دوم

در این مرحله سیر رنده شده را به روغن زیتون اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سینه مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون و ادویه های دلخواه ترکیب می کنیم و مزه دار می کنیم.

مرحله سوم

حالا روی درب ظرف حاوی مرغ را می پوشانیم و حدود یک ربع تا نیم ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. سپس روی کی تابه چرب شده، دو طرفش را گریل می کنیم. سپس درب تابه را بسته و می گذاریم ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه مرغ ها پخته شد و از حرارت افتاد، با کارد تیز آن را به صورت ورقه ای با ضخامت یک سانتی متر برش می زنیم و کنار می گذاریم. آناناس تازه یا کمپوت آناناس را به صورت ریز برش می زنیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز قرمز را هم به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه قالب مورد نظر را چرب می کنیم و خمیر اماده یا خمیری که از قبل آماده کرده ایم را به صورت یکدست با قطر یکسان روی آن پهن می کنیم.

مرحله ششم

ترکیب روغن و سیر را با فرچه روی سطح خمیر می مالیم. سپس سس باربیکیو را هم روی خمیر می کشیم. کمی پنیر پیتزا روی آن پخش می کنیم. برش های آناناس و مرغ گریل شده و پیاز ها را روی پیتزا پخش می کنیم.

مرحله هفتم

سپس پنبر پیتزا روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می پزیم تا طلایی شود و پنیر ها کاملا آب شوند. موقع سرو روی پیتزا را برگ گشنیز . کمی پیاز خلالی قرمز می ریزیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − شش =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا