کیک شکلاتی گردویی
کیک شکلاتی گردویی یکی از خوشمزهترین انواع کیکهایی است که طرفداران زیادی دارد و با روشهای مختلف آماده و درست میشود، این کیک خوش طعم بافت سبک و لطیفی دارد و یک دسر شیک و میان وعده ای مناسب برای پذیرایی است.
مواد لازم کیک شکلاتی گردویی
- آرد: ۱ و نیم لیوان
- شکر :نصف لیوان
- روغن مایع: نصف لیوان
- شیر: نصف لیوان
- بکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
- وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات چیپسی: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی گردویی
مرحله اول
ابتدا تخممرغها را در یک ظرف بریزید و با همزن دستی و یا برقی هم بزنید تا کف کنند و حجیم شوند بعد وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود، با لیسک اطراف ظرف را دورگیری کنید این کار موجب می شود بوی زهم تخممرغ از بین برود.
مرحله دوم
سپس شکر را به تخم مرغها اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود، بعد روغن مایع را روی مواد بریزید و کمی هم بزنید تا فقط با هم مخلوط شوند، در این مرحله لازم نیست زیاد هم بزنید به اندازه مخلوط شدن مواد کافیست.
مرحله سوم
بعد شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا شیر با مواد ترکیب و بافت مخلوط یکدست شود، سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود بعد بکینگ پودر و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و ترکیب کنید.
مرحله چهارم
سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا بافت آنها یکدست شود و کاملا با هم مخلوط شوند بعد آرد را کمکم و در ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغها اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و آرد در آن گلوله نشود و بافت خمیر یکدست و صاف شود.
مرحله پنجم
حالا با سلیقه خودتان میتوانید مقداری از مغز گردوهای خرد شده و شکلات چیپسی را در مخلوط مواد بریزید و هم بزنید تا در همه قسمتهای خمیر پخش شود و بقیه را برای روی کیک نگه دارید و یا همه گردوها و شکلاتها را برای روی کیک استفاده کنید.
مرحله ششم
سپس کف قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید و مخلوط مواد را روی آن بریزید و سپس خردههای گردو و شکلات چیپسی را روی مواد بریزید و پخش کنید و بعد در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
مرحله هفتم
بعد دمای فر روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد و اطراف آن طلایی شود، بعد از آن درب فر را باز کنید و یک سیخ چوبی در کیک فرو کنید و در بیاورید اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است.
مرحله هشتم
بعد قالب کیک شکلاتی را از فر در بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، بعد از آن کیک را از کاغذ روغنی جدا کنید و از قالب در بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید و با یک چاقوی تیز کیک را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنید.
مرحله نهم
سپس برشهای کیک شکلاتی گردویی را در یک ظرف مناسب بچینید و روی آن مقداری نوتلا یا شکلات صبحانه بریزید و با مغز گردوهای خرد شده، پودر پسته و چند تکه موز حلقه شده تزئین کنید و برای پذیرایی همراه با چای یا قهوه سرو کنید.نوش جان.