کراکت مرغ و سیب زمینی
این غذا به عنوان فینگر فود و یا میان وعده قابل استفاده است. کراکت مرغ و سیب زمینی همراه با پنیر پیتزا طعم فوق العاده ای دارد. این غذا را می توان در جشن های تولد یا مهمانی ها به عنوان غذای انگشتی یا دورچین غذا تهیه نمود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
- سینه مرغ: ۱ عدد کامل
- فلفل دلمه ای: ۲ عدد متوسط
- سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا :۱۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد: ۱ لیوان
- پانکو یا آرد سوخاری: ۱ لیوان
- پاپریکا و آویشن: به مقدار کافی
- پودر سیر و روغن: به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
دستور پخت کراکت مرغ و سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کراکت مرغ و سیب زمینی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب بر می داریم و سینه مرغ را به همراه دو پیمانه آب، ۱ پیاز کوچک و کمی ادویه می گذاریم تا کامل بپزد. سپس آن را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی ها را هم شسته و داخل یک قابلمه آب می گذاریم تا بپزد. سپس پوست می کنیم و رنده می کنیم. یک کاسه بزرگ بر می داریم. سیب زمینی رنده شده و مرغ را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
سپس فلفل دلمه ای را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا را به مواد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سس مایونز و خامه صبحانه و سس کچاپ را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در آخر پنیر پیتزا را اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم. یک ظرف مربع یا مستطیلی را بر می داریم و کف آن را نایلون فریزری پهن می کنیم به گونه ای که دیواره های ظرف را بپوشاند.
مرحله پنجم
کمی کف ظرف را چرب می کنیم تا نایلون کف ظرف بچسبد و تکان نخورد. مواد را داخل ظرف می ریزیم و پهن می کنیم و با قاشق فشرده و صاف می کنیم. روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت سه ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا منجمد شود.
مرحله ششم
در این مرحله بعد از سه ساعت آن را از فریزر خارج کرده و با کمک یک چاقوی تیز و بزرگ مواد را برش های باریک می زنیم. تخم مرغ ها را درون یک کاسه می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا از لختگی در آید.
مرحله هفتم
تکه های کراکت را ابتدا داخل تخم مرغ می زنیم سپس در آرد می غلتانیم تا همه قسمت های کرامت پوشش داده شود. سپس دوباره درون تخم مرغ زده و در آخر داخل پودر پانکو می غلتانیم و کنار می گذاریم.
مرحله هشتم
در مرحله آخر یک تابه با کمی روغن را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس کراکت ها را درون روغن سرخ می کنیم. در پایان این غذای خوشمزه را با سس کچاپ در کنار گوجه های خرد شده و خیار شور، سرو می کنیم.نوش جان.