آشپزیسالادغذا های مللفرانسوی

سالاد کاردینال

طرز تهیه سالاد کاردینال

سالاد کاردینال

سالاد کاردینال
سالاد کاردینال

سالاد کاردینال یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ساقه کرفس: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
  • کالباس: ۱۰۰ گرم
  • مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
  • برنج پخته :۵ قاشق غذاخوری
  • خیار شور: ۲۰۰ گرم
  • سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش :۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کاردینال

مرحله اول

برای تهیه سالاد کاردینال قالبی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمکداخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم و بهصورت نگینی خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ساقه های کرفس را به همراه خیارشور به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا کالباس را نیز به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه مغز گردیو خرد شده را به همراه برنج پخته شده اضافه می کنیم و مواد سالاد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس به سراغ اماده کردن سس سالاد می رویم.

مرحله چهارم

در این مرحله سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیمف سپس به کاسه سالاد اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط و زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد یرسد.

مرحله پنجم

در این مرحله درون قالب را کمی نمدار می کنیم، سپس یک پلاستیک فریزر داخل قالب می ریزیم. در ادامه سالاد را درون قالب می ریزیم و با پشت قاشق فشرده می کنیم. در پاین سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا حالت بگیرد.

مرحله ششم

سالاد باید حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند تا بتوانیم آنرا به صورت قالبی از قالب خارج کنیم. در ادامه یک بشقاب مناسب روی درب قالب قرار می دهیم و قالب را روی بشقاب بر می گردانیمف سپس پلاستیک فریزر را از سالاد جدا می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 13 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا