آشپزیغذا های مللفست فود

نودل مرغ

طرز تهیه نودل مرغ

نودل مرغ

نودل مرغ
نودل مرغ

نودل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده شرق آسیا است که به عنوان یک غذای خیلی فوری شناخته می شو.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • فیله مرغ: ۴ عدد
  • نودل: ۲ بسته
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • فلفل تند: ۱ تا ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • ریحان: ۱ دسته کوچک
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه نودل مرغ

مرحله اول

برای تهیه نودل مرغ خوشمزه در ابتدای کار فیله های مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه فیله های مرغ را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

فیله های مرغ را کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهند، سپس فلفل تند و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و آنها را به همراه سیر با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوجه فرنگی و سیر رنده شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت مرغ با آب سبزیجات به طور کامل بپزد.

مرحله چهارم

در همین حین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب جوش امد، مقداری روغن و نمک به قابلمه اضافه کرده و کمی هم می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نودل را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه درون آب جوش بماند تا نرم شود. توجه داشته باشید که زمان پخت نودل روی بسته بندی آن درج شده است و به طور معمول کمتر از ۱۰ دقیقه می باشد.

مرحله ششم

حالا نودل را آبکشی کرده و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود، سپس آنرا به تابه حاوی مرغ اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم و پس از گذشت ۵ دقیقه نودل را با ریحان تزیین کرده و سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا