کیک خیس کاراملی
کیک خیس کاراملی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
مواد لازم کیک خیس کاراملی
- شکر: ۱ پیمانه سرخالی
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن مایع: ۱ پیمانه سرخالی
- پودر کرم کارامل :۱ بسته
- تخم مرغ: ۳ عدد
- وانیل: ½ قاشق چایخوری
- آرد: ۱٫۵ پیمانه
- بیکینگ پودر :۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک خیس کاراملی
مرحله اول
برای تهیه کیک خیس کاراملی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس به سراغ درست کردن سس کارامل می رویم، برای این منظور شکر را درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا شیر و روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس پودر کارامل را به کاسه اضافه کرده و مجددا به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا از مایه درون کاسه یک پیمانه برداشته و کنار می گذاریم و به عنوان سس کارامل از آن استفاده می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس اضافه کردن هر دانه تخم مرغ آنرا به خوبی هم می زنیم.
مرحله چهارم
در ادامه وانیل را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنی
مرحله پنجم
زمانی که مایه کیک یکدست شد، هم زدن را متوقف کرده، سپس قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله ششم
در ادامه قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می بریم.
مرحله هفتم
حالا سیخ چوبی یا خلال دندان را از کیک خارج می کنیم در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن از قالب جدا می کنیم و به صورت دلخواه برش می زنیم.
مرحله هشتم
در ادامه از سس کارامل باقی مانده با قاشق کم کم روی کیک ریخته تا سس به خورد کیک برود، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کیک را با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین می کنیم. نوش جان.