آشپزیانواع کیککیک و شیرینی

کیک کادایف

طرز تهیه کیک کادایف

کیک کادایف

کیک کادایف
کیک کادایف

کیک کادایف یکی از کیک‌های خوشمزه و متفاوت ترکیه‌ای است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و بافت این کیک سبک و نرم است، کیک کادایف با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود و خیلی راحت و سریع می‌توانید این کیک لطیف را تهیه کنید.

مواد لازم برای کیک

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۱ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر هل: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۱ پیمانه سرخالی
  • ماست: ۱ پیمانه
  • آرد :۱ پیمانه سر صاف
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت :۲ قاشق سوپ خوری
  • آرد سمولینا: ۲/۱ پیمانه
  • آرد نارگیل: ۲/۱ پیمانه

مواد لازم برای رویه

  • رشته کادایف: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۲۵ گرم
  • شیر عسلی: به میزان لازم

طرز تهیه کیک کادایف

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن مواد رویه، کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، سپس رشته‌های کادایف را که از قبل خرد کرده‌اید به کره ذوب شده اضافه کنید و به مدت تقریبا ۵ دقیقه رشته‌ها را در کره خوب تفت دهید.

مرحله دوم

سپس در یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بعد وانیل و پودر هل را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل و هل آزاد شود و سپس شکر را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله سوم

بعد روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید و با دور کند همزن برقی کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بعد ماست را که از قبل به دمای محیط رسیده است روی مواد بریزید و با دور کند همزن فقط به اندازه مخلوط شدن مواد با همدیگر هم بزنید.

مرحله چهارم

سپس در یک ظرف دیگر آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت، آرد سمولینا و آرد نارگیل را با هم ترکیب کنید و همه را با هم الک کنید تا یکدست شوند و بعد آرد را کم‌کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد الک کنید و با همزن دستی در یک جهت هم بزنید.

مرحله پنجم

سپس اطراف ظرف را با لیسک دورگیری کنید و دوباره کمی هم بزنید و وقتی بافت مخلوط صاف و یکدست شد در کف قالب مناسب کاغذ روغنی قرار دهید و مخلوط مواد را در قالب مورد نظر خودتان بریزید، می‌توانید از قالب گرد سایز ۲۰ استفاده کنید.

مرحله ششم

بعد قالب را دو بار به آرامی روی سطح کار بکوبید تا حباب‌های داخل خمیر از آن خارج شود و سپس روی سطح کیک، کادایف‌های تفت داده شده را بریزید و پخش کنید تا همه جای آن را بپوشاند و با پالت سطح کادایف را صاف کنید و کمی فشار دهید.

مرحله هفتم

سپس قالب کیک را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد و طلایی شود، در ۳۰ دقیقه اول درب فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود.

مرحله هشتم

بعد از آن با یک سیخ چوبی تست کنید و سیخ را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، اگر از مواد خمیر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است و بعد قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی از حرارت اولیه آن کم شود.

مرحله نهم

سپس به وسیله یک چاقو اطراف کیک را از قالب جدا کنید و شیر عسلی را روی رشته‌ها بریزید و با پالت پخش کنید تا کاملا کادایف‌ها را بپوشاند و اجازه دهید تا شیر عسلی جذب شود و بعد کیک را به آرامی از قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بگذارید.

مرحله دهم

بعد روی کیک کادایف را با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خلال بادام، مغز فندق خرد شده، برگ‌های گل محمدی و کنجد تزئین کنید و سپس کیک کادایف را در شکل و اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب قرار دهید. در آخر کیک کادایف را به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا