جوجه کباب مکزیکی
جوجه کباب مکزیکی یکی از انواع کباب های خوشمزه مکزیک است که با طعم های متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- سینه مرغ: ۲ عدد کامل
- ماست چکیده: ۲ فنجان
- فلفل دلمه ای رنگی: ۲ عدد
- پیاز قرمز: ۲ عدد متوسط
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- زیره سبز :۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا :۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
دستور پخت جوجه کباب مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب مکزیکی ابتدا ماست را به همراه روغن زیتون داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، در ادامه پودر زیره سبز را به همراه پودر سیر، پودر تخم گشنیز، پاپریکت و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه سس جوجه کباب را به خوبی مخلوط کردیم، سینه های مرغ را به قطعات کوچک مانند جوجه کباب تبدیل می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا به تمام نقاط گوشت مرغ برسند.
مرحله سوم
در این مرحله روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت حدال ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و به خوبی طعم دار شود. در همین حین پیاز قرمز و فلفلذ دلمه ای را به صورت درشت خرد می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن سیخ های جوجه کباب برای گرم شدن فر معطل نشویم.
مرحله پنجم
در این مرحله گوشت های مرغ را به سیخ می کشیم و بین هر دو تکه گوشت مرغ به سلیقه خود یک تکه پیاز قرمز و یک تکه فلفل دلمه ای رنگی قرار می دهیم. به همین صورت تمام قطعات گوشت مرغ و سبزیجات را به سیخ می کشیم.
مرحله ششم
حالا سینی فر را با کمی روغن مایع چرب می کنیم، سپس سیخ های جوجه را داخل سینی فر می چینیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کباب اماده شود. در پایان گریل را چند دقیقه روشن می کنیم تا روی کباب ها رنگ بگیرد. نوش جان.