شیرین عسل
شیرین عسل یکی از بیسکویت های روکش دار خوشمزه و محبوب میان ایرانیان است که با طعم های متنوعی درست می شود.
مواد لازم شیرین عسل
- بیسکویت ساقه طلایی: ۲ بسته
- شکلات تخته ای: ۱۵۰ گرم
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
- ژله با طعم دلخواه: ۱ بسته
- آب جوش: ⅓ پیمانه
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرین عسل
مرحله اول
برای تهیه شیرین عسل خوشمزه در ابتدای کار پودر ژله را به همراه شکر درون یک کاسه فلزی می ریزیم، سپس آب جوش را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه به آرامی هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار داده و به آرامی هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل درون آب جوش حل شود. توجه داشته باشید که پودر ژله را باید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم
در همین حین بیسکویت ها را جلوی دستمان قرار می دهیم. پس از گذشت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ۳ دقیقه صبر می کنیم، سپس ژله را با دور تند همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل فرم بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله سرعت عمل مهم است، چون ژله زود سفت می شود. در ادامه ژله فرم گرفته را درون قیف می ریزیم، سپس پشت بیسکویت ها پایت کرده و هر دو بیسکویت را با فشار دست به هم می چسبانیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه تمام بیسکویت ها را به هم چسباندیم، آنها را درون یک سینی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان بیسکویت ها را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله شکلات تخته ای و روغن مایع را درون یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا شکلات کاملا روان شود. در ادامه بیسکویت ها را درون شکلات ذوب شده می زنیم تا کاملا پوشش داده شوند.
مرحله هفتم
حالا بیسکویت ها را روی کاغذ روغنی می چینیم. پس از اینکه تمام بیسکویت ها را با یک لایه شکلات کاور کردیم، آنها را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا شکلات سفت شود، سپس به همراه چای سرو می کنیم.نوش جان.