کیک ماکارونی
کیک ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ماکارونی: ۴۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- تخم مرغ: ۳ عدد
- ماست: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای: ۱ عدد
- قارچ :۲۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
دستور پخت کیک ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه کیک ماکارونی خوشمزه ابتدا برای تهیه مایه ماکارونی پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز به طور کامل سرخ شود و رنگ تغییر کند.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده سرخ شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.
مرحله سوم
پس از اینکه رنگ رب گوجه فرنگی باز شد، فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازند. حالا تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب موجود در تابه کشیده شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم. در ادامه ماکارونی ها را از وسط نصف کرده و اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونی ها را آبکشی می کنیم. در ادامه ماست را به همراه تخم مرغ، زعفران دم کرده و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا ماکارونی آبکش شده را به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. دذر ادام یک قالب مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس نصف مخلوط ماکارونی را کف قالب می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا با پست قاشق ماکارونی را فسرده می کنیم، سپس مایه گوشت چرخ کرده را به همراه پنیر پیتزا روی ماکارونی می ریزیم. در ادامه باقیمانده ماکارونی را اضافه می کنیم و با پشت قاشق یه خوبی فشرده می کنیم.
مرحله هشتم
حالا روی قالب را با فویل می پوشانیم و در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کرده ایم قرار می دهیم. حدود ۴۵ دقیقه برای پخت کیک زمان لازم است. پس از گذشت این زمان کیک را از فر خارج می کنیم و فویل روی آنرا باز می کنیم.
مرحله نهم
حالا مجددا مقداری پنیر پیتزا روی کیک می ریزیم و در فر قرار می دهیم. این بار فقط گریل را روشن می کنیم تا روی کیک طلایی شود. در پایان کیک را داخل ظرف مورد نظرمان قرار داده و برش می زنیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.