آشپزیسالادغذا های ملل

سالاد آووکادو

طرز تهیه سالاد آووکادو

سالاد آووکادو

سالاد آووکادو
سالاد آووکادو

سالاد آووکادو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که دارای خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن می باشد.

مواد لازم سالاد آووکادو

  • کاهو: ۲ پیمانه
  • فیله مرغ :۳۰۰ گرم
  • آووکادو: ۲ عدد رسیده
  • ذرت: ۱ پیمانه
  • پیازچه: چند شاخه
  • لوبیای سیاه :۱ پیمانه
  • گوجه گیلاسی :۳ عدد

مواد لازم برای سس

  • گشنیز :۵۰ گرم
  • گردو: ۴ عدد
  • آبلیمو ترش: ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون بکر: ۱ قاشق غذا خوری
  • پنیر خامه ای: نصف پیمانه
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد آووکادو

مرحله اول

برای تهیه سالاد آووکادوی مجلسی ابتدا لوبیا سیاه را از شب قبل یا حداقل ۴ ساعت قبل درون یک کاسه آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد، سپس آنرا آبکشی می کنیم و به همراه ۲ تا ۳ لیوان درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لوبیا سیاه به مدت حدودا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزد و کاملا نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ آماده کرده گوشت مرغ می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور فیله های مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم تا زمانی که مرغ پخت، هیچگونه بو و طعم زهمی نداشته باشد. پس از اینکه مرغ پخت آنرا به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله برگ های کاهو را جدا می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس به صورت متوسط خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوجه فرنگی و آووکادو را به صورت دلخواه خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله ششم

برای اینکه آووکادو تغییر رنگ دهید بهتر است کمی آب لیمو ترش روی آن بریزیم. در ادامه ذرت، لوبیا سیاه و گوشت مرغ را به کاسه اضافه می کنیم. می توانیم مواد را با هم ترکیب کنیم یا اینکه برای مجلسی تر شدن سالاد در کنار هم بچینیم.

مرحله هفتم

برای تهیه سس سالاد گشنیز را خرد می کنیم، سپس به همراه مغز گردوی خرد شده، روغن زیتون، پنیر خامه ای، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله هشتم

در نهایت روی سالاد و سس را به صورت جداگانه سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی خنک شوند و سس جا بیفتد. زمان سرو می توانیم سس را با سالاد ترکیب کنیم، یا به صورت جداگانه در کنار سالاد سرو کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا