سالاد فصل
سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط
- خیار سالادی: ۲ عدد
- هویج: ۲ عدد متوسط
- کاهو یا کلم برگ :۱ عدد کوچک
- ذرت: ½ پیمانه
- سس مایونز :۲ قاشق غذاخوری
- ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش :۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
دستور تهیه سالاد فصل
مرحله اول
برای تهیه سالاد فصل می توانیم به سلیقه خود از کاهو یا کلم برگ سفید و قرمز استفاده کنیم. ابتدا کلم برگ یا کاهو را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و از یک سمت دیس یا ظرف سالادخوری به صورت یک لایه نازک می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه هویج ها را پوست می گیریم و به صورت خلالی ریز خرد کرده و در کنار کلم برگ می ریزیم. خیار را به دلخواه پوست می گیریم یا اینکه با پوست به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به ردیف روی هم می چینیم تا در کنار هویج یک لایه تشکیل دهد.
مرحله سوم
در ادامه گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه ای یا حبه ای به دلخواه خرد می کنیم و در کنار خیار می چینیم. در ردیف بعدی ذرت پخته شده را می ریزیم (می توانیم از کنسرو ذرت استفاده کنیم یا خودمان ذرت خام را با آب نمک بپزیم)
مرحله چهارم
حالا سالاد ما اماده است و باید سس آنرا درست کنیم. برای این منظور ماست چکیده را به همراه سس مایونز داخل یک کایه کوچک می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به همراه نمک، فلفل سیاه و شکر اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حلا مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس در یک کاسه کوچک در کنار سالاد سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید مواد دیگری مثل مقداری زنجبیل تازه یا فلفل قرمز هم به سلیقه خود به سس سالاد اضافه کنید.نوش جان.