کوکی توت فرنگی
کوکی توت فرنگی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با طعم و رسپی های مختلفی درست می شود.
مواد لازم کوکی توت فرنگی
- کره: ۶۰ گرم
- پودر قند: ۴۰ گرم
- عصاره وانیل :۲ گرم
- آرد کیک: ۹۰ گرم
- پودر توت فرنگی: ۵ گرم
- پودر بادام :۴۰ گرم
مواد لازم روی کوکی
- پودر توت فرنگی: ۱۰ گرم
- پودر شکر: ۱۵ گرم
طرز تهیه کوکی توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه کوکی توت فرنگی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده، سپس اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه کره را درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.
مرحله دوم
حالا کره را با همزن دستی هم می زنیم تا بافت آن باز شود. در ادامه پودر قند را درون کاسه الک کرده و عصاره وانیل را به آن می افزاییم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله آرد کیک را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس پودر توت فرنگی را درون کاسه الک کرده و پس از مخلوط کردن، پودر بادام را به آن می افزاییم. حالا مواد درون کاسه را به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
زمانی که خمیری نرم و لطیف درون کاسه جمع شد، آنرا با نوک انگشت کمی ورز می دهیم و درون کیسه فریزر قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بماند تا استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر می گذاریم تا استراحت کند. در همین حین فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله ششم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه خمیر را از فریزر خارج کرده و از آن گلوله هایی به اندازه یک گردو جدا می کنیم. حالا خمیرهای شکل داده شده را درون سینی فر با فاصله از هم گذاشته و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند.
مرحله هشتم
حالا برای تزیین روی کوکی ها، آنها را درون مخلوط پودر شکر و پودر توت فرنگی می غلطانیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در نهایت کوکی ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.