ساندویچ ژامبون تنوری
ساندویچ ژامبون تنوری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ژامبون مرغ یا گوشت: ۸ ورق
- پنیر پیتزا :۵۰ گرم
- چیپس خلالی: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر گودا: ۲ ورق
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- کاهو: ۲ برگ
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- خیار شور: ۴ عدد
- پیاز: ۱ عدد کوچک
- سس مایونز :۲ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: ۱ قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
- آویشن و روغن: به مقدار کافی
- نان باگت: ۲ عدد
دستور پخت ساندویچ ژامبون تنوری
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ ژامبون تنوری خوشمزه ابتدا قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد و به طور کامل سرخ شود، سپس آنرا از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله سیمت گریل تابه را روی حرارت قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم، سپس ژامبون ها را به طور کامل گریل می کنیم. هر ۴ ژامبون را باید روی هم قرار دهیم و به مقدار مساوی پنیر پیتزا روی ژامبون ها بریزیم.
مرحله سوم
حالا پنیرهای گودا را هم روی ژامبون ها قرار می دهیم تا ذوب شوند. در این مرحله برای تهیه سس مخصوص ابتدا خیار شور را به همراه پیاز با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی شان را میگیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سس مایونز را به همراه سس کچاپ، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا سس کاملا یکدست شوند، سپس داخل نان های باگت به مقدار دلخواه سس می زنیم.
مرحله پنجم
حالا ژامبون های گریل شده را به همراه پنیر داخل نان باگت قرار می دهیم. در ادامه قارچ سرخ شده را به همراه چیپس خلالی، کاهو و گوجه فرنگی خرد شده داخل نان باگت قرار می دهیم و ساندویچ را به صورت داغ سرو می کنیم.نوش جان.