آشپزیانواع کیککیک و شیرینی

کیک خامه و زعفران

طرز تهیه کیک خامه و زعفران

کیک خامه و زعفران

کیک خامه و زعفران
کیک خامه و زعفران

کیک خامه و زعفران یکی از کیک‌های خوشمزه و مقوی است که به عنوان یک میان وعده مناسب یا دسر خوشمزه و شیک برای پذیرایی و مهمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، این کیک خوش عطر و طعم خیلی راحت و سریع درست می‌شود.

مواد لازم برای کیک 

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • کره: ۳۵ گرم
  • شکر: ۱۲۵گرم
  • خامه: ۱۱۵ گرم
  • آرد مخصوص شیرینی پزی: ۱۲۵ گرم
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • پودر هل :نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس روی کیک

  • خامه صبحانه: ۳ قاشق غذا خوری
  • پودر شکر: ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک خامه و زعفران

مرحله اول

ابتدا تخم‌مرغ‌ها و خامه را که از قبل به دمای محیط رسیده‌اند در یک ظرف مناسب بریزید و بعد کره را که هم دمای محیط شده و کمی نرم شده است به آن‌ها اضافه کنید، سپس شکر و بکینگ پودر و پودر هل را هم به مواد داخل ظرف اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد از آن در ظرف دیگری آرد مخصوص شیرینی‌پزی را الک کنید تا سبک و یکدست شود و به مواد اضافه کنید، بعد در یک ظرف کوچک مقداری زعفران بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد و غلیظ شود و به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از این‌که همه مواد را داخل ظرف ریختید به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی همه مواد را با هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس با یک لیسک به مدت ۱ دقیقه دیگر مخلوط مواد را به آرامی و در یک جهت هم بزنید.

مرحله چهارم

در حین هم زدن مخلوط مواد با لیسک اطراف ظرف را هم دور گیری کنید تا اگر از زرده‌های تخم‌ مرغ به اطراف ظرف چسبیده با بقیه مواد ترکیب شود، این کار موجب می‌شود که بوی زهم تخم مرغ از بین برود و عطر و طعم کیک مطبوع‌تر شود.

مرحله پنجم

این کیک از کیک‌های کوییک میکس است، یعنی لازم نیست که مواد را جدا جدا اضافه کنید و هم بزنید، بلکه همه مواد را داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس در قالب دلخواه کاغذ روغنی قرار دهید و مخلوط مواد کیک را در آن بریزید.

مرحله ششم

سپس قالب را ۲ بار به آرامی به سطح کار بکوبید تا حباب‌های داخل آن خارج شود و بعد قالب را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۳۵ دقیقه اجازه دهید تا کیک خوب بپزد.

مرحله هفتم

۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود، بعد از آن یک خلال دندان را در کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبید، کیک آماده است و می‌توانید قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شود.

مرحله هشتم

در طول زمانی که کیک در دمای محیط قرار گرفته تا خنک شود، برای درست کردن سس روی کیک، خامه را با پودر شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست و نرم شوند، سپس اطراف کیک را که سرد شده است به آرامی از قالب جدا کنید.

مرحله نهم

بعد قالب را در ظرف مناسب برگردانید و کیک را بیرون بیاورید و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید، سپس خامه را روی کیک بریزید و با لیسک یا قاشق سطح آن را صاف کنید و بپوشانید، چون سطح کیک‌های کوییک مکس خیلی صاف و یکدست نیست.

مرحله دهم

بعد با پودر پسته، پودر نارگیل، خرده‌های گردو، خلال بادام، مغز فندق، برگ‌های گل محمدی و یا برش‌هایی از موز و توت فرنگی و انواع میوه‌های تازه تزئین کنید و به مدت یک‌ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بافت آن منسجم شود. در آخر کیک خامه و زعفران را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در یک ظرف مناسب بچینید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + شانزده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا