مرغ پفکی
مرغ پفکی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک غذای کامل سرو کنیم، می توایم برای دورچین غذاهای دیگر و یا حتی پیش غذا نیز سرو کنیم. مرغ پفکی نوعی غذای سوخاری محسوب می شود اما با مرغ سوخاری تفاوت دارد. مرغ پفکی مانند جوجه چینی قبل از سرخ سرخ شدن درون خمیر مخصوص قرار داده می شود، اما مرغ سوخاری با آرد سوخاری تهیه می شود.
مواد لازم برای ۲ نفر
- گوشت مرغ: ۳۰۰ گرم
- بیسکوییت پتی بور: ۳ عدد
- سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
- آب: ½ لیوان
- آرد: ۱.۵ لیوان
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- فلفل قرمز و ادویه مرغ: به مقدار کافی
- روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقدار کافی
دستور پخت مرغ پفکی
مرحله اول
برای تهیه مرغ پفکی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های در اندازه متوسط خرد می کنیم و داخل پارچ مخلوط کن می ریزیم.بیسکویت ها را با دست خرد می کنیم و به تکه های مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سفیده تخم مرغ را به همراه مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و ادویه مرغ اضافه می کنیم و مخلوط کن را روشن می کنیم تا مواد مخلوط شوند و بعد خاموش می کنیم و آب را اضافه می کنیم
مرحله سوم
حالا مجددا دستگاه را روشن می کنیم تا مواد ترکیب شوند و بعد خاموش می کنیم و آرد را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با سرعت بیشتری مواد مخلوط شوند و مایه میکس شده ،یکدستی داشته باشیم.
مرحله چهارم
سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.بعد از مایه با قاشق یا هر وسیله دیگری به اندازه یک گردو با پوست سبزی بر می داریم.
مرحله پنجم
سپس داخل روغن داغ قرار می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند. توجه داشته باشید که به اندازه ای که تابه فضا دارد از مایه بر می داریم و به صورت دایره به آن شکل می دهیم و داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله ششم
سپس با کفگیر دارای سوراخ آن ها را جا به جا می کنیم تا کاملا همه نقاط مرغ به صورت کاملا یکدست سرخ شود. بعد در توری قرار می دهیم تا روغ اضافه آن ها خارج شود و سری بعد را داخل تابه می گذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله مرغ پفکی های سرخ شده داخل توری را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو تیز به صورت یک بعلاوه روی آن ها برش کمی عمیق می زنیم در حدی که باعث نصف شدن و متلاشی شدن مرغ پفکی ها نشود.
مرحله هشتم
حالا مجددا داخل روغن داغ می گذاریم تا مرغ های پفکی فرم زیبایی بگیرند. بعد از روغن خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن شان گرفته شود. در پایان مرغ های پفکی را با سس مورد علاقتان نوش جان کنید.