آشپزیسالادغذا های ملل

سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی

سالاد روسی

سالاد روسی
سالاد روسی

سالاد روسی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و ترکیبات متنوعی درست می شود.

مواد لازم سالاد روسی

  • هویج: ۱ عدد
  • کالباس: ۵۰۰ گرم
  • خیارشور: ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی :۵۰۰ گرم
  • کنسرو نخود فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • شوید تازه: به اندازه کافی
  • سس مایونز :به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد روسی 

مرحله اول

برای تهیه سالاد روسی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را درون یک قابلمه مناسب گذاشته و به اندازه ای که روی آنها را بگیرد آب اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

زمانی که سیب زمینی ها پخته شدند، آنها را از قابلمه جدا کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا کالباس و خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه نخود فرنگی به کاسه می افزاییم. در ادامه پوست هویج را جدا می کنیم و با دندانه های درشت رنده، رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در صورت تمایل می توانید هویج را آب پز کنید و به صورت نگینی خرد کرده، سپس به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری سس مایونز را به همراه مقداری فلفل سیاه و نمک به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سالاد را با قاشق به آرامی زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه مقداری شوید خشک به کاسه اضافه کرده و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

توصیه می شود این نوع سالاد را همانند سالاد ماکارونی با سس زیاد سرو کنید. در نهایت پس از گذشت این مدت، زمانی که مزه ها با هم ترکیب شدند، سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا