آشپزیایتالیاییغذا های مللفست فود

پیتزا قارچ و مرغ

طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ

پیتزا قارچ و مرغ

پیتزا قارچ و مرغ
پیتزا قارچ و مرغ

پیتزا قارچ و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ایتالیایی است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • آرد گندم: ۳ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر یا آب ولرم: ۱ پیمانه
  • روغن :۶ قاشق سوپخوری
  • مایه خمیر فوری: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر: ۱ قاشق سوپخوری

مواد روی پیتزا

  • سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی: ۲ عدد
  • سس پیتزا یا کچاپ :۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • زردچوبه، آویشن و روغن:به مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ

مرحله اول

برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ خوشمزه ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه خمیر مایه فوری و شیر یا آب ولرم درون یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله کاسه را به مدت ۱۰ دقیقه درون فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. در ادامه تخم مرغ را به همراه نمک و روغن داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا خمیر مایه عمل آمده را به کاسه اضافه کرده و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود، مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و مواد را با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا خمیر منسجم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم تا حجم خمیر تقریبا دو برابر شود.

مرحله ششم

در همین حین می توانیم مواد روی پیتزا را آماده کنیم. برای این منظور پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.

مرحله هفتم

حالا گوشت مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ با حرارت ملایم به طور کامل بپزد.

مرحله هشتم

پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت دلخواه خرد کرده و مقداری از آنها را برای تزیین روی پیتزا کنار می گذاریم.

مرحله نهم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا نرم شوند، سپس مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن روی مواد می ریزیم و آنها را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مواد به طور کامل خنک شوند.

مرحله یازدهم

در این مرحله پس از گذشت یک ساعت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه خمیر را کمی ورز می دهیم، سپس آنرا به چند قسمت تقسیم کرده و درون ظرف های پیتزا قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

پس از اینکه خمیر را به صورت یکدست درون ظرف ها پهن کردیم، آنرا با چنگال سوراخ می کنیم. در ادامه مقداری سس پیتزا یا سس کچاپ روی خمیرهای پیتزا می مالیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی سس می ریزیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله مخلوط گوشت مرغ را به صورت پخش روی پنیر پیتزا پخش می کنیم، سپس مجددا روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه روی پیتزا را با مقداری قارچ و فلفل دلمه ای به سلیقه خود تزیین می کنیم.

مرحله چهاردهم

حالا پیتزاها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخت پیتزاها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزها طلایی شود. در نهایت پیتزاها را با سس دلخواه سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا