کباب لقمه مرغ
کباب لقمه مرغ یکی از انواع کبابهای خوشمزه و فوق العاده است که خیلی راحت و سریع درست و تهیه میشود، کباب لقمه مرغ در تابه و به روشی متفاوت از پخت کبابهای دیگر آماده میشود، این کباب خوش طعم برای پذیرایی و مهمانیها مناسب است.
مواد لازم برای ۴ نفر
- مغز ران مرغ: ۲ عدد
- سینه مرغ :نصف یک عدد
- پیاز: ۱ عدد
- جعفری: ۱ مشت
- فلفل کاپی قرمز یا فلفل دلمه قرمز :۱ عدد یا نصف فلفل دلمه
- پودر سوخاری: ۶ قاشق غذا خوری
- کره: ۳۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- زعفران دمکرده غلیظ: به مقدار لازم
طرز تهیه کباب لقمه مرغ
مرحله اول
ابتدا مغز ران مرغ که استخوانهای آنها را جدا کردهاید و نصف سینه مرغ را در تکههای کوچک خرد کنید و در یک ظرف بریزید، سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به چند تکه کوچکتر تقسیم کنید و در ظرف روی تکههای مرغها بریزید.
مرحله دوم
بعد مقداری جعفری را تمیز کنید و بشورید و وقتی آب اضافی آنها رفت و خشک شدند در ظرف مواد بریزید، سپس یک فلفل کاپی قرمز را تمیز بشورید و به مواد اضافه کنید، اگر فلفل کاپی در دسترس نبود به جای آن نصف فلفل دلمه قرمز را بریزید.
مرحله سوم
سپس مقداری پودر سوخاری را هم روی مواد بریزید و بعد همه مواد را با هم داخل میکسر یا خرد کن بریزید و مقداری کره هم به مواد اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و همه مواد را با هم خوب میکس کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
بعد مخلوط مواد را از میکسر بیرون بیاورید و در یک ظرف مناسب بریزید و بعد روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مایه مواد به مدت ۱ ساعت خوب استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم مخلوط شود.
مرحله پنجم
سپس در یک تابه مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد مقداری از مخلوط مواد را بردارید و با دست فرم دهید و به شکل کباب دربیاورید و وقتی روغن داغ شد در آن سرخ کنید تا کنارههای کبابها طلایی رنگ شود.
مرحله ششم
وقتی یک طرف کبابها خوب پخته و سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود و کاملا مغز پخت شوند، بعد مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب دم بکشد و غلیظ شود.
مرحله هفتم
سپس زعفران دمکرده غلیظ را روی کبابها بریزید و کمی بعد کبابها را از روی حرارت بردارید و بعد تعدادی گوجه را که تمیز شستهاید و از وسط نصف کردهاید داخل تابه بریزید و خوب تفت دهید تا دو طرف آنها کاملا سرخ و طلایی رنگ شود.
مرحله هشتم
گوجهها را میتوانید با توجه به سلیقه و به دلخواه خودتان روی شعله گاز و یا منقل کباب کنید بعد کباب لقمه مرغ را داخل یک ظرف مناسب بچینید و تعدادی گوجه کبابی یا سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهید و با کمی نعناع و ریحان تازه تزئین کنید. در آخر کباب لقمه مرغ را همراه با پلو زعفرانی و یا نان تازه و ترشی، سالاد و زیتون پروده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.نوش جان.