آشپزیفست فود

قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

قارچ شکم پر
قارچ شکم پر

قارچ شکم پر با مرغ یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و برای پخت این پیش غذای فوق العاده می‌توانید از مواد متنوعی استفاده کنید، قارچ شکم پر با مرغ خیلی راحت و سریع تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر 

  • قارچ بزرگ: ۵ عدد
  • سینه مرغ: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه فرنگی :۲ عدد
  • فلفل سبز: ۲ عدد
  • فلفل قرمز: ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری از هر کدام
  • آویشن و پاپریکا :نصف قاشق چای خوری از هر کدام

دستور پخت قارچ شکم پر با مرغ

مرحله اول

ابتدا ساقه قارچ‌ها را از آن‌ها جدا کنید و قارچ‌ها را کنار بگذارید و بعد ساقه قارچ‌ها را ریز و نگینی خرد کنید، سپس فلفل سبز و فلفل قرمز را بشورید و در اندازه‌های کوچک خرد کنید و بعد گوجه‌ فرنگی‌ها را بشورید و ریز و نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

سپس سینه مرغ را در اندازه‌های کوچک و مربعی شکل خرد کنید و بعد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد پیازها را در آن تفت دهید.

مرحله سوم

وقتی پیازها کمی سبک و طلایی شدند، چند حبه سیر را که از قبل ریز خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر پخش شود و بعد سینه‌های مرغ را در تابه بریزید و با پیاز و سیر خوب تفت دهید تا همه قسمت‌های برش‌های مرغ سرخ شود.

مرحله چهارم

بعد فلفل‌های سبز و قرمز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس گوجه فرنگی‌ها را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب گوجه‌ها کمی جمع شود و بعد قارچ‌های خرد کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا وقتی که آب قارچ‌ها کشیده شود و خوب تفت داده شوند.

مرحله پنجم

سپس نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها در مواد پخش شود و کاملا به خورد ترکیب برود، بعد تابه را از روی حرارت بردارید و قارچ‌های درسته را در کف قالب یا سینی فر با کمی فاصله بچینید.

مرحله ششم

سپس با قاشق از مخلوط مواد داخل قارچ‌ها بریزید و سطح آن‌ها را صاف کنید که بیرون نریزید و بعد سینی را در فر که از یک ربع قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا قارچ‌ها خوب بپزند.

مرحله هفتم

بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس تعدادی قارچ شکم‌ پر با مرغ را در ظرف مناسب بچینید و به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری سس گوجه فرنگی روی آن‌ها بریزید و تزئین کنید.

مرحله هشتم

در آخر قارچ شکم ‌پر با مرغ را به عنوان یک پیش غذای شیک و خوش طعم یا یک غذای ساده و لذیذ همراه با مقداری خلال سیب زمینی سرخ شده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − چهارده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا