
قارچ شکم پر

قارچ شکم پر با مرغ یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و برای پخت این پیش غذای فوق العاده میتوانید از مواد متنوعی استفاده کنید، قارچ شکم پر با مرغ خیلی راحت و سریع تهیه میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- قارچ بزرگ: ۵ عدد
- سینه مرغ: ۱ عدد
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- گوجه فرنگی :۲ عدد
- فلفل سبز: ۲ عدد
- فلفل قرمز: ۱ عدد
- نمک و فلفل سیاه :نصف قاشق چای خوری از هر کدام
- آویشن و پاپریکا :نصف قاشق چای خوری از هر کدام
دستور پخت قارچ شکم پر با مرغ
مرحله اول
ابتدا ساقه قارچها را از آنها جدا کنید و قارچها را کنار بگذارید و بعد ساقه قارچها را ریز و نگینی خرد کنید، سپس فلفل سبز و فلفل قرمز را بشورید و در اندازههای کوچک خرد کنید و بعد گوجه فرنگیها را بشورید و ریز و نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
سپس سینه مرغ را در اندازههای کوچک و مربعی شکل خرد کنید و بعد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد پیازها را در آن تفت دهید.
مرحله سوم
وقتی پیازها کمی سبک و طلایی شدند، چند حبه سیر را که از قبل ریز خرد کردهاید به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر پخش شود و بعد سینههای مرغ را در تابه بریزید و با پیاز و سیر خوب تفت دهید تا همه قسمتهای برشهای مرغ سرخ شود.
مرحله چهارم
بعد فلفلهای سبز و قرمز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس گوجه فرنگیها را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب گوجهها کمی جمع شود و بعد قارچهای خرد کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا وقتی که آب قارچها کشیده شود و خوب تفت داده شوند.
مرحله پنجم
سپس نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود و کاملا به خورد ترکیب برود، بعد تابه را از روی حرارت بردارید و قارچهای درسته را در کف قالب یا سینی فر با کمی فاصله بچینید.
مرحله ششم
سپس با قاشق از مخلوط مواد داخل قارچها بریزید و سطح آنها را صاف کنید که بیرون نریزید و بعد سینی را در فر که از یک ربع قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا قارچها خوب بپزند.
مرحله هفتم
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود و سپس تعدادی قارچ شکم پر با مرغ را در ظرف مناسب بچینید و به دلخواه و سلیقه خودتان مقداری سس گوجه فرنگی روی آنها بریزید و تزئین کنید.
مرحله هشتم
در آخر قارچ شکم پر با مرغ را به عنوان یک پیش غذای شیک و خوش طعم یا یک غذای ساده و لذیذ همراه با مقداری خلال سیب زمینی سرخ شده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.نوش جان.