جوجه کباب سولاکی
جوجه کباب سولاکی یکی از انواع غذاهای ساده و پرطرفدار یونان است که با طعم های متنوعی درست می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم
- روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
- سیر: ۲ حبه
- ادویه یونانی :۱ قاشق سوپخوری
- آب لیموترش تازه: ۱ عدد
- رنده پوست لیمو ترش: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار کافی
طرز تهیه جوجه کباب سولاکی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب سولاکی ساده ابتدای کار گوشت مرغ را به صورت قطعات مکعبی همسان خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیخ های چوبی را درون آب سرد قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم سیخ های چوبی به مدت ۳۰ دقیقه درون آب بمانند تا جذب رطوبت باعث شود سیخ ها حین کار نسوزند. در ادامه پوست لیمو ترش را به همراه آب لیمو ترش تازه، روغن زیتون، نمک و ادویه یونانی به گوشت مرغ اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. در ادامه گوشت مرغ را هم می زنیم تا ادویه ها با هم ترکیب شده، سپس گوشت مرغ به طعم دهنده ها آغشته شود.
مرحله چهارم
حالا روی ظرف حاوی گوشت مرغ را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا استراحت کند و گوشت مرغ مزه دار شود. در ادامه پس از گذشت این زمان جوجه کباب را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله جوجه ها را به صورت یکدست به سیخ می کشیم، سپس یک تابه گریل روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تابه را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه جوجه ها را درون تابه قرار می دهیم.
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم یک طرف جوجه ها کاملا گریل شده، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها نیز گریل شود. در آخر جوجه کباب را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه نان تازه و ماست سرو می کنیم. نوش جان.