سالاد میوه
سالاد میوه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد.
مواد لازم سس سالاد میوه
- آب آناناس: ۱ لیتر
- آب لیمو ترش تازه: ۱ فنجان
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- پوست لیمو ترش :۱ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم سالاد میوه
- هلو یا شلیل شبرنگ: ۳ عدد
- توت فرنگی: ۸ عدد
- سیب: ۳ عدد
- هندوانه: ¼ هندوانه متوسط
- موز: ۳ عدد
- گیلاس: ۳۰۰ گرم
- انگور: ۲ فنجان
- آناناس: ۲ فنجان
طرز تهیه سالاد میوه
مرحله اول
بری تهیه سالاد میوه ساده در ابتدای کار بهتر است از میوه هایی استفاده کنیم که ترکیب رنگی آنها ظاهر زیبایی به سالاد میوه ببخشد و همچنین از نظر طعم و طبع (سردی و گرمی) با هم، هم خوانی داشته باشند.
مرحله دوم
در این مرحله هلو، هندوانه، آناناس، توت فرنگی و سیب را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده، سپس موز را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم و کنار می گذاریم. توجه داشته باشید سایز میوه ها به شکلی نباشد که له شوند.
مرحله سوم
حالا گیلاس و انگور را دان می کنیم، سپس به سراغ درست کردن سس سالاد میوه می رویم. در ادامه آب آناناس را به همراه رنده پوست لیمو ترش، شکر، عصاره وانیل و آب لیمو ترش تازه درون یک کاسه مناسب ریخته و هم می زنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید آب آناناس خنثی کننده سردی و گرمی میوه هاست آنرا حذف نکنید. در ادامه میوه های خرد شده و دان شده را درون کاسه حاوی سس سالاد ریخته و مخلوط می کنیم، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم.
مرحله پنجم
حالا سالاد میوه را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد میوه را از یخچال خارج کرده و به صورت تک نفره درون کاسه ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.