کیک گردویی
کیک گردویی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای عصرانه تهیه می شود.
مواد لازم کیک گردویی
- تخم مرغ: ۳ عدد
- شیر: ½ پیمانه
- کره: ½ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- شکر: ½ و ⅛ پیمانه
- آرد: ۱ و ¼ پیمانه
- بکینگ پودر: ½ قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده: ½ پیمانه
- وانیل :نوک قاشق چایخوری
- کشمش پلویی: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ پنس
- پودر کاکائو (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک گردویی
مرحله اول
برای تهیه کیک گردویی خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم.نوش جان.