آشپزیانواع کیککیک و شیرینی

کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین
کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.

مواد لازم کیک سیب و دارچین

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد: ۲ لیوان
  • ماست: ¾ لیوان
  • روغن مایع :¾ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • وانیل :½ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • سیب زرد: ۲ عدد
  • سیب قرمز: ۳ عدد
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر :۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مرحله اول

برای تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه ابتدای کار سیب قرمز را می شوییم، سپس از وسط برش می زنیم. در ادامه سیب را به صورت نیم دایره خیلی نازک برش می زنیم، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله دوم

حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. حالا برش های سیب را به صورت یکدست در کنار هم روی سینی فر قرار داده، سپس مقداری شکر روی آن ها می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سینی را درون فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم سیب به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بماند تا نرم شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس ورقه های سیب را روی هم مانند گل رز رول می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیب زرد را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس سیب را به همراه شکر و پودر دارچین به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا سیب نرم شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را اضافه می کنیم، سپس شکر را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

حالا ماست و روغن را به مخلوط مواد اضافه می کنیم، سپس در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه حالا آرد و بکینگ پودر را درون کاسه می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و درون الک می ریزیم و ۲ مرتبه الک می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط آرد را مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مخلوط تخم مرغ طی ۳ مرحله الک می کنیم. مایه کیک را با لیسک به صورت دورانی به یک جهت مخلوط می کنیم. حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف آن را روغن جداکننده می زنیم یا کاغذ روغنی قرار می دهیم و نیمی از مایه کیک را درون قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم، سپس از مخلوط سیب روی مایه کیک می ریزیم.

مرحله نهم

در این مرحله باقی ماده مایه کیک را روی مخلوط سیب می ریزیم و با لیسک روی آن را می پوشانیم. در ادامه سیب قرمزی که به صورت گل رز درست کردیم را روی مایه کیک قرار می دهیم، سپس مقداری خلال پسته لا به لای آن اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کینم، سپس اجازه می دهیم روی کیک طلایی و خوشرنگ شود.

مرحله یازدهم

در نهایت کیک را تست می کنیم اگر پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود و آن را از قالب خارج می کنیم، سپس روی ظرف مناسب قرار می دهیم و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا