آشپزیانواع کیککیک و شیرینی

کیک شکلاتی یخچالی

طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی

کیک شکلاتی یخچالی

کیک شکلاتی یخچالی
کیک شکلاتی یخچالی

کیک شکلاتی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد.

مواد لازم کیک شکلاتی یخچالی

  • بیسکویت پتی بور: ۲ بسته
  • پودینگ شکلاتی: ۱ بسته
  • شیر: ۲ لیوان

طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی

مرحله اول

برای تهیه کیک شکلاتی  در ابتدای کار پودینگ شکلاتی را درون یک کاسه مناسب ریخته، سپس شیر را به آن می افزاییم و با همزن به خوبی هم می زنیم تا پودینگ ترکیب و یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک لایه بیسکویت پتی بور وانیلی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس دانه به دانه بیسکویت های پتی بور شکلاتی را به پودینگ آغشته کرده و روی بیسکویت های وانیلی قرار می دهیم.

مرحله سوم

در ادامه لایه ها را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس روی و اطراف بیسکویت ها را با پودینگ می پوشانیم و ظرف را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بافت بیسکویت ها همانند کیک شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و کیک شکلاتی را به ابعاد دلخواه برش می زنیم، سپس به دلخواه با مغز پسته و اسلایس های توت فرنگی یا موز تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 6 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا