آشپزیسالادغذا های ملل

سالاد چیکن

طرز تهیه سالاد چیکن

سالاد چیکن

سالاد چیکن
سالاد چیکن

سالاد چیکن یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی :۱ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • کلم پیچ: ۱ عدد کوچک
  • سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
  • شوید تازه: به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

مواد لازم برای سس بشامل

  • شیر: ۲ لیوان
  • آرد: ۴ قاشق غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • پنیر تست: ۴ ورق
  • پودر آویشن و جوزهندی: به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد چیکن

مرحله اول

برای تهیه سالاد چیکن خوشمزه در ابتدای کار سس بشامل را آماده می‌ کنیم، برای این منظور آرد را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا گلوله های آرد کاملا باز شوند.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته، سپس کره را به آن می افزاییم و به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا سس به غلظت فرنی برسد. در ادامه پنیرهای تست ورقه ای را به قابلمه اضافه کرده تا کاملا ذوب شوند.

مرحله سوم

حالا مقداری پودر آویشن و جوزهندی به قابلمه اضافه کرده و پس از ذوب شدن پنیر بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سینه مرغ را به صورت خلالی نازک برش زده و یک تابه روی حرارت می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا کره را به تابه اضافه کرده و سینه های مرغ را به آن می افزاییم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه افزوده و با درب باز به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا سینه های مرغ به خوبی پخته و سرخ شوند.

مرحله پنجم

در ادامه هویج را شسته و پوست آن را جدا می کنیم و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته تا کاملا آب پز شود. حالا فلفل دلمه ای را به همراه فیله گوجه فرنگی به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای درون مقداری روغن مایع سرخ می کنیم. زمانی که هویج کاملا پخته شد، آنرا به صورت خلالی نازک خرد کرده و کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

در ادامه کلم را به صورت ریز رنده می کنیم و پس از شستن با مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط می کنیم. حالا کلم خرد شده را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و مقداری سس به صورت پخش روی آن می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا فیله مرغ را به همراه هویج و سبزیجات سرخ شده مخلوط کرده و باقی مانده سس را به آن می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه مواد سالاد را روی کلم می ریزیم.

مرحله نهم

در این مرحله روی سالاد را به دلخواه با سیب زمینی چیپسی و شوید تازه تزیین کرده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد را سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 17 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا