آشپزیفست فود

فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری
فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری از غذاهای محبوب فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • فیله مرغ: ۸۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پودر سوخاری: ۳ لیوان
  • آرد: ۲ لیوان
  • آب لیمو ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز :۱ عدد
  • سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و نمک :به مقدار کافی
  • پودر پیاز، پودر انبه، گراماسالا و پودر آویشن: به مقدار کافی

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

مرحله اول

برای تهیه فیله سوخاری ساده ابتدای کار فیله ها را به اندازه های دلخواه برش می زنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را به همراه سس خردل و سس مایونز به فیله مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم. در ادامه فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، نمک، پودر پیاز، پودر انبه، گراماسالا و آب لیمو ترش تازه را به فیله مرغ اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله فیله مرغ را به مدت ۲ دقیقه ماساژ می دهیم تا به مواد طعم دهنده آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا فیله مرغ مزه دار شود.

مرحله چهارم

حالا پس از گذشت این زمان تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم، سپس با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه آرد را به صورت جداگانه درون یک کاسه مناسب می زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل سیاه، نمک، پودر آویشن، پاپریکا، پودر انبه، پودر گراماسالا، پودر پیاز و پودر سیر را به آرد سفید اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پودر سوخاری را درون یک ظرف جداگانه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا فیله های مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم، سپس به ترتیب ابتدا درون آرد می غلطانیم تا کاملا آغشته شود. در ادامه از آرد خارج می کنیم و درون تخم مرغ قرار می دهیم، پس از آن درون پودر سوخاری قرار می دهیم تا فیله را پوشش دهد.

مرحله هفتم

در این مرحله به همین ترتیب فیله ها را آماده می کنیم، سپس به اندازه ای که فیله ها درون یک تابه گود شناور بمانند روغن مایع اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه فیله ها را درون تابه قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در نهایت فیله ها را کاملا سرخ می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود. در ادامه فیله های سوخاری را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا