ناگت سیب زمینی
ناگت سیب زمین یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
مواد لازم ناگت سیب زمینی
- سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
- جعفری تازه :½ استکان
- تخم مرغ: ۱ عدد
- آرد سوخاری: ۱ لیوان
- عصاره مرغ :به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
طرز تهیه ناگت سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه ناگت سیب زمین خوشمزه در ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستن به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و عصاره مرغ درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته و نرم شوند، سپس از روی حرارت برداشته تا از حرارت اولیه آنها کاسته شود. در ادامه سیب زمینی ها را با پشت چنگال به خوبی له و پوره می کنیم.
مرحله سوم
حالا جعفری را به همراه پنیر خامه ای و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده سپس به خوبی ورز می دهیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه از پوره سیب زمینی به اندازه یک گردوی درشت جدا می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه مقداری پنیر پیتزا میان ناگت سیب زمیی ریخته و به صورت قلقلی فرم می دهیم. حالا ناگت ها را ۲ مرتبه درون تخم مرغ، سپس آرد سوخاری می غلطانیم و درون روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم. نوش جان.