آشپزیفست فود

سیب‌زمینی پنیری

طرز تهیه سیب‌زمینی پنیری

سیب‌زمینی پنیری

سیب‌زمینی پنیری
سیب‌زمینی پنیری

سیب‌زمینی پنیری یک میان وعده خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود، این فست فود خوش طعم، طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلف و مواد اولیه متفاوتی درست می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
  • قارچ: یک بسته کوچک
  • ژامبون :به مقدار دلخواه
  • پنیر پیتزا: یک بسته کوچک
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پاپریکا و آویشن: به مقدار لازم
  • پودر سیر: به مقدار لازم
  • تخم گیشنیز: به مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی پنیری ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و تمیز بشورید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد سیب زمینی‌ها را در آن خوب سرخ کنید.

مرحله دوم

سپس قارچ‌ها را تمیز کنید و خوب بشورید و وقتی که خشک شدند آن‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و کنار بگذارید، بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان ژامبون گوشت یا مرغ را به شکل مکعبی و در اندازه های کوچک خرد کنید و در یک ظرف بریزید.

مرحله سوم

بعد در یک ظرف نسوز مناسب سیب زمینی‌های سرخ شده و قارچ‌ها و ژامبون‌ها را بریزید و کمی پنیر پیتزا هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن، پودر سیر و تخم گیشنیز را روی مواد بریزید.

مرحله چهارم

سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید، تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و طعم و مزه همه ادویه‌ها و مواد با هم ترکیب شود، بعد از آن روی همه مواد به مقدار دلخواه خودتان پنیر پیتزا بریزید و روی سطح مواد پخش کنید تا کاملا روی همه مواد را بپوشاند.

مرحله پنجم

بعد از آن به دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید مقداری ذرت را که از قبل آب پز کرده‌اید برای تزئین روی پنیر بریزید و پخش کنید و یا یک فلفل دلمه کوچک را بشورید و به شکل مکعبی و در اندازه‌های کوچک خرد کنید و روی پنیر بریزید.

مرحله ششم

بعد ظرف مواد را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و سپس حرارت فر را از بالا روشن کنید تا پنیر پیتزا ذوب شود و طلایی رنگ شود.

مرحله هفتم

بعد از آن ظرف را از فر بیرون بیاورید و سیب زمینی پنیری را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید و با سس کچاب، مایونز و یا هر سس دلخواه دیگری تزئین کنید و به عنوان یک پیش‌ غذای خوشمزه و یا یک میان وعده مقوی سرو کنید.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا