آشپزیغذا های مللگوشت مرغ

مرغ عسلی با سس سویا

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا

مرغ عسلی با سس سویا

مرغ عسلی با سس سویا
مرغ عسلی با سس سویا

مرغ عسلی با سس سویا از غذاهای خوشمزه و با رنگ و طعم فوق‌العاده است که با روشی راحت و سریع می‌توانید این غذای خوش طعم و شیک را برای مهمانی‌ها استفاده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه مرغ: ۳ عدد
  • سس سویا :۱ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سیب: ۱ قاشق مرباخوری
  • سیر :۳ تا ۴ عدد
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه و پول بیبر و آویشن: نصف قاشق چایخوری از هر کدام
  • ریحان تازه :به مقدار لازم
  • نعناع تازه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا

مرحله اول

ابتدا سینه‌های مرغ را برش‌های مربعی به شکلی بزنید که قسمت زیر مرغ برش نخورد و سریع‌تر پخته شود، بدون برش زدن هم می‌توانید مرغ‌ها را بپزید اما زمان پخت بیشتر می‌شود.

 مرحله دوم

سپس روی مرغ‌ها نمک و فلفل سیاه بپاشید چون سس سویا شور است در ریختن نمک دقت کنید، بعد در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها مزه دار شوند و بعد از یک ساعت مرغ‌ها را در بیاورید.

مرحله سوم

در ظرفی مقداری آرد بریزید و سپس مرغ‌ها را در آرد بغلتانید تا کاملا به آرد آغشته شوند و بعد از آن مرغ‌ها را به آرامی تکان دهید تا آرد اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله چهارم

بعد در یک تابه کره را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب و گرم شوند.

مرحله پنجم

وقتی کره و روغن مایع داغ شدند، سینه‌های مرغ را در تابه قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و بعد برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید و سپس حرارت را کم کنید.

مرحله ششم

بعد از آن با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان چند حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود و بعد در ظرف را ببندید تا با هم بپزند.

مرحله هفتم

سپس پول بیبر( فلفل قرمز پرک شده) و آویشن را هم به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا با مواد ترکیب شود.

مرحله هشتم

بعد مقداری عسل را با کمی آب رقیق کنید و روی مرغ‌ها بریزید تا کاملا به خورد آن‌ها رود و سپس سرکه سیب را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید تا با هم پخته شوند.

مرحله نهم

بعد از آن سس سویا را هم به مقدار دلخواه روی مرغ‌ها بریزید و اجازه دهید تا همه مواد با هم روی حرارت ملایم بپزند و طعم و عطر آن‌ها با هم ترکیب شود و مرغ‌ها خوب جا بیفتند.

مرحله دهم

سپس مقداری ریحان تازه را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس آن‌ها را ریز خرد و ساطوری کنید، می‌توانید از مقداری نعناع هم استفاده کنید.

مرحله یازدهم

بعد از این‌که مرغ‌ها خوب پخته شدند در ظرف مناسب بکشید و روی آن‌ها مقداری ریحان و نعناع خرد شده بریزید و همراه با پلو زعفرانی و سالاد و انواع دورچین سرو کنید.نوش جان.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا