مرغ عسلی با سس سویا
مرغ عسلی با سس سویا از غذاهای خوشمزه و با رنگ و طعم فوقالعاده است که با روشی راحت و سریع میتوانید این غذای خوش طعم و شیک را برای مهمانیها استفاده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- سینه مرغ: ۳ عدد
- سس سویا :۱ قاشق غذاخوری
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه سیب: ۱ قاشق مرباخوری
- سیر :۳ تا ۴ عدد
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و پول بیبر و آویشن: نصف قاشق چایخوری از هر کدام
- ریحان تازه :به مقدار لازم
- نعناع تازه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا
مرحله اول
ابتدا سینههای مرغ را برشهای مربعی به شکلی بزنید که قسمت زیر مرغ برش نخورد و سریعتر پخته شود، بدون برش زدن هم میتوانید مرغها را بپزید اما زمان پخت بیشتر میشود.
مرحله دوم
سپس روی مرغها نمک و فلفل سیاه بپاشید چون سس سویا شور است در ریختن نمک دقت کنید، بعد در یخچال قرار دهید تا مرغها مزه دار شوند و بعد از یک ساعت مرغها را در بیاورید.
مرحله سوم
در ظرفی مقداری آرد بریزید و سپس مرغها را در آرد بغلتانید تا کاملا به آرد آغشته شوند و بعد از آن مرغها را به آرامی تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد در یک تابه کره را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب و گرم شوند.
مرحله پنجم
وقتی کره و روغن مایع داغ شدند، سینههای مرغ را در تابه قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و بعد برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید و سپس حرارت را کم کنید.
مرحله ششم
بعد از آن با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان چند حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود و بعد در ظرف را ببندید تا با هم بپزند.
مرحله هفتم
سپس پول بیبر( فلفل قرمز پرک شده) و آویشن را هم به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا با مواد ترکیب شود.
مرحله هشتم
بعد مقداری عسل را با کمی آب رقیق کنید و روی مرغها بریزید تا کاملا به خورد آنها رود و سپس سرکه سیب را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید تا با هم پخته شوند.
مرحله نهم
بعد از آن سس سویا را هم به مقدار دلخواه روی مرغها بریزید و اجازه دهید تا همه مواد با هم روی حرارت ملایم بپزند و طعم و عطر آنها با هم ترکیب شود و مرغها خوب جا بیفتند.
مرحله دهم
سپس مقداری ریحان تازه را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس آنها را ریز خرد و ساطوری کنید، میتوانید از مقداری نعناع هم استفاده کنید.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه مرغها خوب پخته شدند در ظرف مناسب بکشید و روی آنها مقداری ریحان و نعناع خرد شده بریزید و همراه با پلو زعفرانی و سالاد و انواع دورچین سرو کنید.نوش جان.