آشپزیغذا های مللکیک و شیرینیمافین وکاپ

مافین هلو

طرز تهیه مافین هلو

مافین هلو

<yoastmark class=

مافین هلو یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه فصل تابستان است که با رسپی های متنوعی درست می شود.

مواد لازم مافین هلو

  • آرد قنادی: ۱٫۵ پیمانه
  • شکر: ½ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • دارچین: ¼ قاشق چایخوری
  • جوز هندی :⅛ قاشق چایخوری
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ⅓ پیمانه
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :۱ عدد
  • شیر :½ پیمانه
  • وانیل :نوک قاشق چایخوری
  • هلوی خرد شده :۱٫۵ پیمانه

طرز تهیه مافین هلو

مرحله اول

برای تهیه مافین هلوی مجلسی در ابتدای کار آرد را پس از الک کردن به همراه شکر، دارچین، جوزهندی و نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا از لختگی خارج شود، سپس شیر را به همراه روغن مایع، عسل و وانیل به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه ترکیب مواد تر را به کاسه حاوی مواد خشک اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که نیازی نیست مواد را بیش از حد مخلوط کنیم، فقط باید در حدی مخلوط کنیم که بافت خمیر یکدست شود. پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، هلو را اضافه کرده و ترکیب می کنیم، سپس کپسول های مافین را درون قالب قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را بین ۸ تا ۹ قالب مافین تقسیم می کنیم. توجه داشته باشید نباید بیش از سه چهارم حجم قالب ها را پر کنیم، چون مافین ها پس از پخت، پف می کنند و از قالب خارج می شوند که باعث خراب شدن ظاهرشان می شود.

مرحله ششم

حالا قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم مافین ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند، سپس از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند. مافین ها را درون ظرف درب دار تا ۴ روز می توانیم نگهداری کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا