بورک بادمجان
بورک بادمجان ها یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- خمیر یوفکا: ۴ عدد
- بادمجان :۴ عدد
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- فلفل سبز: ۱ عدد
- پیاز :۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
مواد لازم سس
- سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع :½ فنجان
مواد رومال
- کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه بورک بادمجان
مرحله اول
برای تهیه بورک بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه حاوی آب نمک قرار می دهیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه بادمجان ها را آبکشی می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس آنرا به همراه کمی روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه فلفل سبز و گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله بادمجان ها را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد به طور کامل خنک شوند.
مرحله پنجم
برای تهیه سس، آرد را با سرکه و روغن مایع ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس خمیرهای یوفکار را روی سطح کار باز می کنیم و سطح آنها را با سس به طور کامل آغشته می کنیم. در ادامه مقداری از مخلوط بادمجان درون خمیرها می ریزیم.
مرحله ششم
حالا اطراف خمیرها را روی آنها بر می گردانیم و رول می کنیم. پس از اینکه تمام رول ها را آماده کرده ایم، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله هفتم
در این مرحله رول ها را درون سینی فر می چینیم و روی آنها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم، سپس مقداری کنجد می پاشیم. در نهایت سینی را در فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم بورک ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند.
مرحله هشتم
پس از اینکه پخت بورک ها به پایان رسید، گریل را روشن می کنیم تا روی آنها طلایی شود. در نهایت سینی را از فر خارج می کنیم و بورک ها را برش می زنیم، سپس درون ظرف سرو می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.نوش جان.