لازانیا مرغ و قارچ
لازانیا مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور ایتالیا است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است.
مواد لازم برای ۲ نفر
- لازانیا: ½ بسته
- گوشت چرخ کرده:۲۵۰ گرم
- سینه مرغ :۲۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- قارچ :۱۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای: ½ فلفل دلمه ای
- عصاره مرغ: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
- پودر آویشن و پودر سیر از هر کدام: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: ½ قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز: ¼ قاشق مرباخوری
- زردچوبه :به مقدار کافی
- پنیر پیتزا:به مقدار کافی
مواد لازم برای سس بشامل
- شیر: ۱ لیوان
- آرد :۱ قاشق غذاخوری
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- جوزهندی :نوک قاشق چایخوری
- نمک،فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار کافی
طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ
مرحله اول
برای تهیه لازانیا مرغ و قارچ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم سینه مرغ درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود، سپس به صورت ریش ریش خرد می کنیم. حالا پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا فلفل دلمه ای سرخ شود. حالا گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت چرخ کرده تغییر رنگ پیدا کند، سپس فلفل سیاه را همراه با فلفل قرمز، پودر سیر و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود.
مرحله پنجم
در ادامه مرغ ریش ریش شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و سرخ شود.
مرحله ششم
زمانی که رنگ رب باز شد، عصاره مرغ را با کمی آب جوش مخلوط کرده تا حل شود و به تابه می افزاییم، سپس به خوبی ترکیب می کنیم. در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم مواد میانی به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه به سراغ درست کردن سس بشامل می رویم، برای این منظور کره را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم کره کاملا ذوب شود، سپس آرد را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. در ادامه شیر را کم کم به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا به غلظت برسد.
مرحله نهم
زمانی که سس بشامل به غلظت فرنی نزدیک شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و جوزهندی به قابلمه اضافه کرده و پس از مخلوط شدن از روی حرارت بر می داریم. حالا ورقه های لازانیا را درون آب جوش می گذاریم.
مرحله دهم
زمانی که ورقه های لازانیا نرم شدند، آنها را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. حالا روی یک ورقه لازانیا مقداری از سس بشامل می ریزیم و کاملا پخش کرده، سپس روی لازانیا را با مواد میانی پر می کنیم.
مرحله یازدهم
حالا روی مواد میانی مقداری از پنیر پیتزا ریخته و ورقه لازانیا را به آرامی رول می کنیم. در ادامه کف یک تابه مناسب مقداری از سس بشامل ریخته و کاملا پخش می کنیم، سپس رول های لازانیا را درون تابه کنار هم می چینیم.
مرحله دوازدهم
در ادامه مقداری سس بشامل روی ورقه های لازانیا ریخته و روی آنها را با مقداری پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم لازانیا به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند تا پنیر پیتزا ذوب شود. نوش جان.