حلوا بوتیکی
حلوا بوتیکی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با طعم های متنوعی درست می شود.
مواد لازم حلوا بوتیکی
- آرد سه صفر قنادی: ۲ لیوان
- روغن جامد: ۱۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- پودر قند: ۱ لیوان
- پودر پسته :۲ قاشق غذاخوری
- پودر گل سرخ: ۲ قاشق غذاخوری
- پوودر زنجبیل: ½ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ :۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوا بوتیکی
مرحله اول
برای تهیه حلوا بوتیکی خوشمزه در ابتدای کار آرد را دو مرتبه درون یک تابه مناسب الک کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و مجددا آرد را درون تابه الک می کنیم. حالا روغن جامد را به همراه کره به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا یکدست شود، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله سوم
زمانی که حلوا از حرارت اولیه افتاد، پودر قند را درون تابه الک کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا یکدست شود، سپس حلوا را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به یکی از قسمت ها زعفران دم کرده می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا به قسمت های باقی مانده پودر پسته، پودر گل سرخ و پودر زنجبیل را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا یکدست شده و رنگ پیدا کند. در ادامه درون قالب های سیلیکونی مخصوص حلوا را با مقداری روغن چرب می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه از حلواها درون قالب ریخته و با پشت قاشق به خوبی فشار می دهیم تا هوای اضافی گرفته شود، سپس به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا حلوا سفت شود. در نهایت به دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.