پیتزا نیویورکی
پیتزا نیویورکی یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد.
مواد لازم برای ۲ نفر
- خمیر پیتزا نیمه آماده: ۱ عدد بزرگ
- گوشت گوساله: ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه: ۱ فنجان
- لیمو ترش: ۱ عدد
- پیاز :۲ عدد متوسط
- فلفل سفید :۱ قاشق مرباخوری
- پنیر موزارلا: به مقدار کافی
- روغن زیتون: به مقدار کافی
طرز تهیه پیتزا نیویورکی
مرحله اول
برای تهیه پیتزا نیویورکی خوشمزه در ابتدای کار گوشت را به همراه ۱ عدد پیاز درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت کاملا بپزد.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان گوشت را ریش ریش کرده و کنار می گذاریم. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس پیاز باقی مانده را به صورت حلقه های نازک خرد می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه پیاز حلقه ای را به همراه مقداری روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا پیازها سرخ شوند. حالا خامه صبحانه را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که اطراف خامه به صورت ریز جوشید، فلفل سفید را به همراه آب لیمو ترش تازه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خامه غلیظ شود. حالا خمیر پیتزا را درون سینی مخصوص پیتزا قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در ادامه روی خمیر را با یک لایه نازک پنیر موزارلا پوشانده و گوشت ریش ریش شده را به صورت پخش روی پنیر می ریزیم. حالا به صورتی که گوشت و پنیر کاملا پوشیده شود خامه را به صورت پخش روی آنها می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله مجددا روی خامه را با مقداری پنیر پوشانده و پیازهای سرخ شده را روی آن قرار می دهیم. حالا سینی را درون فر گذاشته و اجازه پنیر پیتزا آب شده و روی آن طلایی شود، سپس از فر خارج می کنیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید این نوع پیتزا باید نرم باشد، نباید بیش از حد درون فر بماند تا خشک شود در حد آب و طلایی شدن پنیر پیتزا کفایت می کند. در نهایت پیتزا را برش زده و به همراه سس سرو می کنیم. نوش جان.