آشپزیفست فود

ساندویچ بادمجان و گوشت

طرز تهیه ساندویچ بادمجان و گوشت

ساندویچ بادمجان و گوشت

 

ساندویچ بادمجان و گوشت
ساندویچ بادمجان و گوشت

این غذا، یک غذای ساندویچی است که با ترکیب گوشت و بادمجان تهیه می شود. این غذا را اگر در نان باگت کوچک لقمه ای تهیه کنیم می توانیم به عنوان فینگر فود در جشن های تولد مورد استفاده قرار دهیم.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • بادمجان: ۲ عدد
  • نان باگت: ۲ عدد
  • پنیر پیتزا :۵۰ گرم
  • جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
  • آویشن و پاپریکا: به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

مواد لازم سس ساندویچ

  • ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس فرانسوی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

دستور پخت ساندویچ بادمجان

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ بادمجان و گوشت چرخ کرده ابتدا بادمجان را شسته و پوست می کنیم و به صورت ورقه های نازک برش می زنیم. در ادامه بادمجان ورقه شده را داخل آب و نمک به مدت نیم ساعت خیس می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله دوم

سپس بادمجان ها را شسته و با یک پارچه تمیز آن را خشک می کنیم. سپس بادمجان ها را در کمی روغن سرخ می کنیم یا در تابه گریل می کنیم و کنار می گذاریم. یک تابه بر می داریم و با کمی روغن می گذاریم روی شعله گاز تا گرم شود.

مرحله سوم

گوشت را از فریزر خارج کرده و همانطور که منجمد است، درون تابه می اندازیم. وقتی مقداری از هم باز شد، تکه تکه می کنیم ولی می خواهیم به صورت تکه ای سرخ شود و نباید مانند مایه ماکارونی کاملا ریز شود. پیاز را شسته و پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت خلالی ریز می کنیم و در یک تابه دیگر با روغن سرخ می کنیم. سپس پیاز ها را به گوشت اضافه می کنیم. ادویه ها را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی ادویه ها خارج شود.

مرحله پنجم

وقتی کامل گوشت و ادویه ها تفت داده شد، زیر گاز را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. یک کاسه بر داشته و مواد سس را با هم مخلوط می کنیم تا یک سس یکدست بوجود آید. نان باگت را برداشته و از وسط برش می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری از سس را روی نان باگت می ریزیم سپس بادمجان های سرخ شده را به صورت مرتب روی نان می چینیم. در ادامه گوشت و پیاز را هم روی بادمجان ها می چینیم. قارچ ها را به صورت ورقه ای برش می زنیم.

مرحله هفتم

یک تابه بر می داریم و با کمی روغن روی حرارت زیاد قرار می دهیم. وقتی که روغن حسابی داغ شد، قارچ ها را می ریزیم و تفت می دهیم. سپس پنیر پیتزا را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش می کنیم و هم می زنیم تا با حرارت تابه، پنیر ها آب شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مخلوط قارچ و پنیر پیتزا را روی ساندویچ می ریزیم. سپس مقداری چیپس خلالی و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. در آخر اسلایس های گوجه فرنگی را اضافه کرده و ساندویچ را می بندیم و سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + پانزده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا