آشپزیفست فود

فلافل گوشت

طرز تهیه فلافل گوشت

فلافل گوشت

<yoastmark class=

فلافل گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فست فودی پرطرفدار است که با رسپی های متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • نخود: ۱۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • سیب زمینی: ۱ عدد کوچک
  • فلفل دلمه ای سبز: ¼ فلفل دلمه ای
  • جعفری: ۱ کاسه کوچک
  • بیکینگ پودر :۱ قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به مقدار کافی
  • پودر سیر، پودر تخم گشنیز و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه فلافل گوشت

مرحله اول

برای تهیه فلافل گوشت خوشمزه در ابتدای کار نخود را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم نخود به مدت ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد و نفخ آن به حداقل ترین حد ممکن برسد.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان نخود را آبکشی کرده و درون غذاساز می ریزیم، سپس کمی میکس می کنیم تا نخود خرد شود. در ادامه سیب زمینی را به همراه فلفل دلمه‌ ای، سیر و پیاز به صورت درشت رنده می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد رنده شده را به همراه جعفری و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و زردچوبه به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد کاملا پوره و حالت خمیری شکل پیدا کند.

مرحله چهارم

در ادامه مواد فلافل را به همراه گوشت چرخ کرده و بیکینگ پودر درون یک کاسه مناسب ریخته و با دست به خوبی ورز می دهیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند. حالا از مواد به اندازه یک نارنگی جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه فلافل ها را به صورت دلخواه فرم داده و درون یک سینی می چینیم، سپس به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. پس از گذشت این زمان فلافل ها را درون مقداری روغن سرخ می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + هجده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا