آشپزیغذا های مللفست فود

سیب زمینی متری

طرز تهیه سیب زمینی متری

سیب زمینی متری

سیب زمینی متری
سیب زمینی متری

سیب زمینی متری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سیب زمینی: ۳ عدد
  • نشاسته: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • شیر: ⅓ پیمانه
  • فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی متری

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی متری خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را می شوییم و به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل آبپز شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل پوره می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله نشاسته را به همراه شیر، ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را با پشت چنگال ترکیب می کنیم تا بافتشان یکدست و نرم شود. در ادامه خمیر سیب زمینی را درون یک لایه پلاستیک می پیچیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را به مدت یک ساعت در فریزر قرار می دهیم تا استراحت کند و چسبندگی آن کمتر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را از فریزر خارج می کنیم، سپس یک کاغذ روغنی روی سطح کار پهن می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را روی سطح کاغذ روغنی با وردنه به صورت یکدست پهن می کنیم، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز آنرا به صورت باریک و بلند برش می زنیم. در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار داده و ۱ لیوان روغن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، خمیرها برش زده شده را درون روغن می اندازیم و هر دو سمت شان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. در نهایت روغن اضافی سیب زمینی ها را با دستمال می گیریم و با سس دلخواه سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + هفده =

دکمه بازگشت به بالا