آشپزیخورشت

خورش به آلو با مرغ

طرز تهیه خورش به آلو با مرغ

خورش به آلو با مرغ

<yoastmark class=

خورش به آلو با مرغ یکی از انواع رسپی های ساده و خوشمزه این خورشت سنتی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • به: ۲ عدد بزرگ
  • ران یا سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • آلو خورشتی: ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین :۱ تکه
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی
  • زردچوبه و نمک: به مقدار کافی
  • روغن مایع و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه خورش به آلو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورش به آلو با مرغ در ابتدای کار به را می شوییم و پوست آن را کاملا جدا کرده، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. توجه داشته باشید به دلیل بافت نرم به آن را به صورت ریز خرد نکنید، زیرا درون خورش له می شود.

مرحله دوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم. در ادامه به را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

در ادامه مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. حالا مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.

مرحله چهارم

حالا سینه و ران مرغ را درون قابلمه قرار داده و تفت می دهیم تا دو طرف آن ها طلایی و سرخ شود. پس از سرخ شدن سینه و ران مرغ رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

در این مرحله به های سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و پس از تفت دادن به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس چوب دارچین را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم.

مرحله ششم

حالا پس از ۱۰ دقیقه آلو ها را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم خورش به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا جا بیفتد. پس از گذشت این مدت زمانی که خورش جا افتاد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هفتم

در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم. توجه داشته باشید بسته به ذائقه خود می توانید ۱ پیمانه لپه را از قبل پخته و ۱۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 15 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا