آشپزیانواع کبابغذا های ملل

بال مرغ دودی

طرز تهیه بال مرغ دودی

بال مرغ دودی

 بال مرغ دودی
بال مرغ دودی

کباب بال مرغ یکی از کباب هایی است که طرفداران زیادی دارد. به خاطر بافت چرب و استخوانی بال، کباب آن بسیار خوشمزه و خوش طعم می شود. در این دستور، مرغ با انواع سس و ادویه مزه دار شده و در کنار سبزیجات مختلف در فر تهیه و سرو می شود.

مواد لازم بال مرغ دودی

  • انواع سس مجموعا :۱ لیوان
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • تخم گشنیز و پودر کاری: به مقدار لازم
  • پودر گوجه فرنگی و پودذر فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • چیلی و زنجبیل: به مقدار لازم
  • پودر سیر و پودر پیاز: به مقدار لازم
  • کره: ۵۰ گرم
  • بال مرغ: ۱۵ تا ۲۰ عدد
  • انواع سبزیجات تازه :به مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ دودی

مرحله اول

در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و ترکیب سس دلخواه را درون آن می ریزیم، در صورت تمایل می توانیم از سس هایی مانند سویا سس، سس ورچستر، سس کچاپ، سس تاباسکو، سس مایونز، سس خردل، سس BBQ استفاده کنیم.

مرحله دوم

سپس ادویه ها و نمک را به آن اضافه کرده و با سس مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بال ها را به سس اضافه کرده و آغشته می کنیم. همراه با سبزیجات خرد شده به دلخواه درون یک ظرف پیرکس می ریزیم.

 مرحله سوم

برای سبزیجات می توانید از گوجه فرنگی و سیب زمینی و پیاز و سیر تازه استفاده کنید. روی ظرف را یک فویل نازک می کشیم و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و حدود ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله فویل روی مرغ ها را برداشته و ۱۵ دقیقه دیگر می گذاریم تا آب آن کشیده شود. سپس ۵ دقیقه هم گریل فر را روشن کرده تا بال ها برشته شود. بال ها را با سبزیجات پخته شده در ظرف مناسب سرو می کنیم.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 13 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا