آشپزیخوراکغذا های ملل

خوراک قفقازی

طرز تهیه خوراک قفقازی

خوراک قفقازی

<yoastmark class=

خوراک قفقازی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه مرغ :۲ عدد
  • بادمجان: ۲ عدد
  • کدو سبز: ۲ عدد
  • پیاز :۱ عدد
  • لوبیا سبز :۲۰۰ گرم
  • هویج: ۱ عدد
  • ماست موسیر :۱ لیوان
  • سیر: ۳ حبه
  • سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین :به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه خوراک قفقازی

مرحله اول

برای تهیه خوراک قفقازی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه ۳ لیوان آب و مقداری زردچوبه و نمک درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

حالا کف های خارج شده از گوشت مرغ را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. زمانی که گوشت مرغ نیم‌پز شد، هویج ها را پوست گرفته و به همراه لوبیا سبز به قابلمه اضافه می کنیم تا مواد با هم بپزند.

مرحله سوم

در همین حین کدو سبز و بادمجان را پوست می گیریم و به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کدو و بادمجان را اضافه کرده و سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

کدو و بادمجان را پس از سرخ شدن، از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت، آنرا به همراه هویج و لوبیا سبز از قابلمه خارج کرده و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله پنجم

سینه مرغ را به صورت ریش ریش خرد می کنیم، سپس داخل همان تابه کمی روغن اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت مرغ را به همراه مقداری زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. در ادامه هویج پخته شده را داخل تابه رنده می کنیم.

مرحله هفتم

تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب اضافی هویج تبخیر شود، سپس مواد را از داخل تابه خارج کرده و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه لوبیا سبز را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه بادمجان و کدو سبز به کاسه می افزاییم.

مرحله هشتم

در این مرحله ماست را به همراه سس مایونز و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه ترکیب می کنیم، سپس سیرها را درون کاسه سس رنده کرده و ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله نهم

پس از اینکه مواد سالاد خنک شدند، سس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد مواد سالاد برود.نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا