طرز تهیه آدانا کباب

طرز تهیه آدانا کباب
آدانا کباب یا همان کوبیده آدانایی از غذاهای معروف کشور ترکیه است.
هر سیخ آدانا کباب از کوبیده معمولی بسیار بزرگتر و پهن تر است. آدانا کباب را روی سیخ های پهن به صورت لوله ای درست می کنند.
این کباب ترکی بی نظیر و خوشمزه را باید به عنوان ناهار یا شام استفاده کنید.
طرز تهیه آدانا کباب
مواد لازم
🔹گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
 🔹گوشت گوسفندی (چرخ کرده): ۵۰۰ گرم
 🔹چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): ۱۵۰ گرم
 🔹فلفل قرمز (ریز خرد شده): ۲ عدد
 🔹نمک: به مقدار لازم
 🔹فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 🔹فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
 🔹پیاز بزرگ :یک عدد
 🔹جعفری :سه قاشق غذاخوری
 🔹گوجه فرنگی :سه عدد
 🔹سماق :یک قاشق غذاخوری
 🔹آب لیموی تازه :دو قاشق غذاخوری
 🔹روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
![]()
طرز تهیه آدانا کباب
مراحل پخت
🔸گوشت چرخ کرده گوسفندی، گوساله و چربی دم گوسفندی را در یک ظرف با فلفل قرمز خرد شده مخلوط کنید.
🔸نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را نیز به مواد اضافه کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید.
🔸روی مایه آدانا کباب را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
🔸برای تهیه سالاد پیازها را خلالی و گوجه ها را نگینی خرد کنید.
🔸سماق، نمک، فلفل، روغن زیتون، آبلیمو و جعفری را با مواد اولیه سالاد مخلوط کنید.
🔸بعد از یک ساعت مواد کباب را از یخچال دربیاورید. دوباره ورز دهید. مایه را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید.
🔸دست هایتان را مرطوب کنید و گوشت ها را به سیخ بزنید.
🔸گوشت های به سیخ زده شده را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
طرز تهیه آدانا کباب