Month: مرداد ۱۴۰۲
- آشپزی
پیتزا پستو
پیتزا پستو پیتزا پستو یکی از انواع پیتزهای معروف کشور ایتالیا است که با تاپینگ های متنوعی تهیه می شود.…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
لپه پلو با زیره
لپه پلو با زیره لپه پلو با زیره یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
عدس پلو شکم پر
عدس پلو شکم پر عدس پلو شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردمان…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
پاستا فتوچینی
پاستا فتوچینی طرز تهیه پاستا فتوچینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که بین مردم خاورمیانه طرفدارهای…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
سالاد شاورما
سالاد شاورما سالاد شاورما یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که از نظر مواد شباهت زیادی به…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
سالاد چیکن
سالاد چیکن سالاد چیکن یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست می…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
سالاد آمریکایی
سالاد آمریکایی سالاد آمریکایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد و رسپی های متنوعی درست…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
رولت یخچالی
رولت یخچالی رولت یخچالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه خامه ای است که برای تهیه آن نیازی به استفاده…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
کیک یخچالی
کیک یخچالی کیک یخچالی یکی از انواع کیک ساده و خانگی است که بدون استفاده از آرد، همزن و یا…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
کیک شکلاتی یخچالی
کیک شکلاتی یخچالی کیک شکلاتی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
شیرینی مرنگ
شیرینی مرنگ شیرینی مرنگ یکی از انواع شیرینی های ساده و فوری بین المللی است که با رنگ ها و…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
وافل
وافل وافل یکی از انواع شیرینی های ساده و بسیار خوشمزه امریکایی است که با طعم های متنوعی درست می…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
شیرینی شکر پاره
شیرینی شکر پاره شیرینی شکر پاره یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که به همراه شربت…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا برای…
بیشتر بخوانید » - آشپزی
کیک لبو
کیک لبو کیک لبو یکیک از انواع کیک های بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل پاییز یا زمستان…
بیشتر بخوانید »