طرز تهیه کاپ کیک انار

طرز تهیه کاپ کیک انار
فکر نمیکنم کسی باشه که کاپ کیک ( یا کیک فنجانی ) دوست نداشته باشه!
 کاپ کیک ها یه عضو کوچیک و مینیاتوری خوشمزه تو هر مهمونی و مجلسی هستن
 که به خاطر تنوع در تزیین و همینطور راحت و سریع آماده شدنشون برای همه محبوب و دوست داشتنی هستن.
مواد لازم
🔹آرد ۲ و نیم لیوان
 🔹شکر ۱ و ۳/۴ لیوان
 🔹کره ۲ قاشق غذاخوری
 🔹دانه انار ۱ لیوان
 🔹شیر ۱ لیوان
 🔹بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
 🔹تخم مرغ ۴ عدد
 🔹روغن مایع ۳/۴ لیوان
 🔹اسانس وانیل مقداری
 ![]()
طرز تهیه کاپ کیک انار
طرز تهیه
مرحله اول:
فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کره، شکر، آرد، روغن، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید
 و با سرعت کم همزن ۲ دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید (دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید).
مرحله دوم:
پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید
 تا مایه کیک خوب یکدست شود ، داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید
و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید.
مرحله سوم:
پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند
 سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و دانه های انار تزیین و سرو کنید
 (میتوانید برای تزیین کاپ کیک ها از هر ماده دیگری که دوست دارید استفاده کنید).