آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک ها یکی از خوراکی های خوشمزه ای می باشد که چه بزرگسالان و چه کودکان دوست دارند .

به خصوص کیک های شکلاتی که طرفداران زیادی دارند .

مواد لازم

🔹آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه

🔹پودر کاکائو نصف پیمانه

🔹بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چایخوری

🔹جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

🔹نمک یک چهارم قاشق چای خوری

🔹پودر نسکافه یک قاشق چای خوری

🔹پودر شکر یک و نیم پیمانه

🔹تخم مرغ دو عدد

🔹شیر یک پیمانه

🔹روغن مایع نصف پیمانه

🔹وانیل نصف قاشق چای خوری

🔹آب جوش نصف پیمانه

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی

 

اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه.

فر رو روشن می کنیم روی دمای ۱۷۰ درجه یا ۳۵۰ فارنهایت میزاریم تا گرم بشه.

وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل.

هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم.

هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم.

اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.

حالا دوتا قالب کیک ۲۲ سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید.

اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه.

حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه.

یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست.

یادتون باشه قبل از ۲۰ دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه.

وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه.

بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید

و برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.

نکته : شکر بهتره پودری باشه. شکر های دانه درشت کامل توی مایع حل نمیشن و موقع پخت بوی سوختگی شکر به مشام میاد که اصلا جالب نیست.

 

بیشتر بدانید نکات مهم و مفید در پخت کیک

 

کیک به اندازه کافی پف نکرده است:

اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است) میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.

هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است. کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.

بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است. میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است. اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.

قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا