طرز تهیه کوردن بلو رول شده
طرز تهیه کوردن بلو رول شده
کوردن بلو چیست؟ این لغت در زبان فرانسه به معنی روبان آبی است.
حالا روبان آبی یعنی چه؟ کاری به تاریخچه آن نداریم که به زمان شوالیه ها برمیگردد.
امروزه یعنی غذایی با کیفیت بالا.
البته چیکن کوردن بلو اسم نوعی غذا با مرغ است که به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه اش را توضیح داده ایم.
اما حالا که میدانید کوردن بلو چیست برویم سراغ کوردن بلو رول شده.
در این نوع، پنیر و ژامبون ورقه ای روی سینه مرغ قرار گرفته و با آن رول میشوند.
سپس کوردن بلوی رول شده باید مدتی در فریزر قرار بگیرد تا هنگام سرخ شدن شکل رولی اش را از دست ندهد.
بعد از این مدت رول مرغ آماده است که با آرد سوخاری کاور و سرخ شود.
مواد لازم
🔹نصف سینه مرغ بدون استخوان ۴ عدد
🔹نمک و فلفل به مقدار کافی
🔹پنیر ورقه ای ۱۶ اسلایس
🔹ژامبون ۱۶ اسلایس
🔹آرد ۱ پیمانه
🔹تخم مرغ ۲ عدد
🔹آرد سوخاری ۱ پیمانه
🔹سروغن برای سرخ کردن
🔹برای سس کوردن بلو رولی:
🔹کره ۳ قاشق غذاخوری
🔹پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
🔹آرد ۳ قاشق غذاخوری
🔹شیر ۲ پیمانه
🔹خردل ۲ قاشق غذاخوری
🔹پنیر پارمزان ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه کوردن بلو رول شده
طرز تهیه
هر نصف سینه مرغ را روی یک تکه پلاستیک یا سلفون قرار دهید. سلفون را روی آن تا بزنید.
با بیفتک کوب یا وردنه مرغ را بکوبید تا کاملا نازک شود.
ضخامت لایه مرغ باید کمتر از نیم سانت باشد. سعی کنید به شکل مستطیلی در بیاید
تا کوردون بلو رولی زیباتری داشته باشید.
چهار پنیر ورقه ای را روی آن بچینید. سپس چهار ورقه ژامبون (گوشت یا مرغ به دلخواه) را به همان صورت روی آن قرار دهید.
به کمک سلفون مرغ و مواد روی آن را رول کنید.
تا میتوانید سفت رول کنید تا از هم باز نشود. دو طرف سلفون را محکم بپیچانید تا شبیه یک ژامبون کامل یا سوسیس شود.
مرغ رول شده را ۲۰-۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سطحش کمی سفت شود.
سه بشقاب گود آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده کنید.
رول های کوردن بلو را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید.
بگذراید روغن داغ شود. سپس رول ها را در آن سرخ کنید.
به سرخ کردن ادامه دهید تا روی کوردن بلو رولی طلایی رنگ شود.
رول ها را حلقه حلقه کنید.
این غذا را همراه با سس قارچ یا سس تارتار و سبزیجات دلخواه نوش جان کنید.