شیرینی ترشیرینی خشکشیرینی عیدکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

با نزدیک شدن به فصل بهار و عید  نوروز بسیاری از کسانی که علاقه به پخت و پز دارند دست به کار می شوند

برای تهیه شیرینی خانگی شیرینی های عید تنوع بسیار دارند از شیرینی های سنتی گرفته تا شیرینی های مدرن.

از جمله پر طرفدارترین شیرینی های سنتی عید نوروز می توان

به شیرینی برنجی، شیرینی نخودچی، شیرینی پاپیونی، انواع قرابیه، شیرینی پفکی، شیرینی بهشتی و .. اشاره کرد.

مواد لازم

🔹پودر قند: ۱۰۰ گرم
🔹آرد شیرینی: ۲۰۰ گرم
🔹مارگارین(روغن جامد): ۱۰۰ گرم
🔹روغن مایع: ۲۵ گرم
🔹پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
🔹وانیل خالص: ۱/۸ قاشق چایخوری
🔹زعفران دم شده، پودر کاکائو: به میزان دلخواه
🔹پودر پسته: برای تزیین

طرز تهیه شیرینی بهشتی

طرز تهیه شیرینی بهشتی

 

طرز تهیه

مارگارین یا روغن جامد برای تهیه این شیرینی باید نرم باشد

یعنی ساعاتی قبل از تهیه آن را در دمای محیط قرار دهید تا هنگام مخلوط کردن مشکلی پیش نیاید.

مارگارین نرم شده را همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست و پوک شود.
( این مرحله در بافت شیرینی بسیار موثر است.)

وانیل و هل را به مواد اضافه کنید و پس از آن آرد را به تدریج اضافه نمایید.

پس از اضافه کردن چند قاشق آرد متوجه می شوید دیگر نمی توانید با همزن آن رامخلوط کنید

پس در ادامه خمیر را تنها با نوک انگشت ورز دهید تا به روغن نیافتد.

(می دانیم که چسبندگی آردها با هم متفاوت است پس هیچ وقت آن را یک دفعه اضافه نکنید.

همیشه مقداری از آرد هر نوع خمیر را نگه دارید و در صورت نیاز باقی مانده آرد را اضافه کنید.)

پس از اینکه آرد مخلوط شد حالا باید روغن مایع را اضافه کنید (در حد مخلوط شدن کافی است.)

خمیر آماده شده را دو بار با چرخ گوشت چرخ کنید تا لطافت آن بالا برود.

در این مرحله می توانید خمیر را به چند بخش تقیسم و با مواد مختلف طعم دار کنید.

برای داشتن شیرینی بهشتی زعفرانی مقداری زعفران دم شده به خمیر اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسد.

برای داشتن شیرینی بهشتی شکلاتی مقداری پودر کاکائو بیافزایید .

یا حتی می توان خمیر را با انواع رنگ خوراکی به رنگ دلخواه در آورد.
(حواستان باشد بیش از حد ورز ندهید.)

کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید(نیازی به چرب کردن نیست.) خمیر شیرینی بهشتی را هم می توانید

در قیف بریزید و با انواع ماسوره به آن طرح دهید و هم می توانید آن را گلوله کنید

و در نهایت اگر مایل بودید با وسیله های مختلف روی آن طرح ایجاد کنید.

از این روش تزیین میتوانید برای شیرینی های دیگری مثل شیرینی کرکی هم استفاده کنید.

خمیر شیرینی را با فاصله در سینی قرار دهید .

خمیر شیرینی بهشتی خوشمزه را با انواع مواد تزیینی مثل پودر انواع مغز خوراکی، سیاه دانه، شکلات نسوز

و …  می توان تزیین کرد و بعد داخل فر گذاشت.

سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ ای ۱۵ دقیقه قرار دهید.

پس از پخت اجازه دهید شیرینی کاملا خنک شود و بعد به وسیله کاردک از سینی جدا کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا