طرز تهیه چیلی قارچ

طرز تهیه چیلی قارچ
چیلی قارچ سسی خوشمزه است از ترکیب قارچ با فلفل دلمهای، پیازچه و چاشنیهای مختلف.
 اما همان طور که از اسمش پیداست قارچ و سس چیلی طعمهای اصلی آن را تشکیل میدهند.
 چیلی قارچ را میتوان به عنوان خوراکی ساده و سبک میل کرد یا به عنوان سس ماکارونی از آن استفاده کرد.
مواد لازم
🔹قارچ خرد شده ۱ پیمانه
 🔹فلفل دلمهای خرد شده ۱/۲ پیمانه
 🔹فلفل چیلی سبز ۱ عدد
 🔹پیازچه خرد شده ۱/۳ پیمانه
 🔹پیاز خرد شده ۱ عدد (اختیاری)
 🔹سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری
 🔹روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
 🔹سس سویا ۱ قاشق چایخوری
 🔹سس چیلی ۳/۴ قاشق غذاخوری
 🔹سس کچاپ ۳/۴ قاشق غذاخوری
 🔹فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
 🔹نمک به مقدار کافی
 🔹آب ۲ قاشق غذاخوری
![]()
طرز تهیه چیلی قارچ
طرز تهیه
ابتدا قارچها را بشویید و با دستمال حولهای به خوبی خشک کنید.
 سپس هر کدام از آنها را چهار تکه کنید.
 یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود.
وقتی روغن داغ شد سیر خرد شده را داخل آن بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید
 تا عطر خوبی از آن به مشام برسد.
 حال قارچها را همراه بافلفل سبز به تابه اضافه کنید
 (هستههای فلفل را خارج کنید و آن را به طور عمودی برش بزنید).
 ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و بعد درب تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچها نیمپز شوند.
فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده را اضافه کنید.
 همچنان به سرخ کردن و زیر و رو کردن مواد ادامه دهید تا فلفل دلمهای و قارچ پخته شوند.
سس سویا، چیلی و کچاپ را همراه با ۲ قاشق آب روی مواد بریزید.
 به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید تا سس غلیظ شود.
 چیلی قارچ شما آماده است.
 آن را با پاستا یا برنج سرو کنید.
نوش جان کنید!