انواع کباب

طرز تهیه کباب قشقایی

طرز تهیه کباب قشقایی

کباب ها انواع مختلفی دارند، که همگی طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارند،
از جمله می توان به یکی از خوشمزه ترین ها آنها کباب قشقایی اشاره نمود
که علاوه بر مزه ی بینظیرش بسیار مقوی و پرانرژی می باشد.

یکی از معروف ترین و البته خوش طعم ترین کباب ها، کباب قشقایی می باشد
که دارای طعمی فوق العاده و منحصر به فرد می باشد، این کباب از جمله غذاهای ایرانی است
که مربوط به ایل قشقایی بوده که از طرز تهیه آسانی برخوردار بوده و محبوبیت خاصی در همه ی نقاط دارد.

مواد لازم

🔹۱ کیلو گوشت گوسفند
🔹۱ عدد پیاز مقدار کافی
🔹فلفل و نمک مقدار کافی روغن

طرز تهیه کباب قشقایی

طرز تهیه کباب قشقایی

طرز تهیه

در مرحله ی اول گوشت گوسفند را به خوبی شسته و پیاز را به چهار قسمت تقسیم می نماییم،
گوشت و پیاز را درون قابلمه ای بر روی شعله می گذاریم تا بجوشد،
پس از جوشیدن آب کف بوجود آمده بر روی گوشت را با قاشق جدا کنید.

سپس کمی فلفل و نمک به مواد در حال جوش بیافزایید و حرارت زیر قابلمه را کم نموده و درب قابلمه را بگذارید.
فرصت بدهید تا گوشت شما کاملا پخته شده و به قول معروف مغز پخت شود( البته نباید له گردد).

آب گوشت نباید زیادی باشد، بلکه باید آب به اندازه کافی باشد تا تماما در بافت گوشت نفوذ کرده و باقی نماند،
در صورتی که مقدار آن اضافه بود شعله ی زیر قابلمه را بیشتر نمایید تا آب گوشت بخار گردد.

در این مرحله از طرز تهیه کباب قشقایی تابه ای بزرگ را بر روی شعله ی آرام بگذارید،
سپس مقدار لازم روغن ریخته و کف تابه را با نان لواش بپوشانید و صبر نمایید تا نان سرخ گردد.
نان نباید زیادی پخته شده و خشک و یا تیره رنگ گردد.

نان را بعد از پخته شدن به وسیله ی کفگیر بیرون آورده و درون یک ظرف بکشید
و گوشت پخته شده را درون این روغن سرخ نمایید.

در آخرین مرحله از پخت این غذای خوشمزه، گوشت سرخ شده
در روغن را نیز از تابه خارج ساخته و بر روی نان قرار داده و همراه برنج میل نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 5 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا