طرز تهیه کباب قشقایی

طرز تهیه کباب قشقایی
کباب ها انواع مختلفی دارند، که همگی طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارند،
 از جمله می توان به یکی از خوشمزه ترین ها آنها کباب قشقایی اشاره نمود
 که علاوه بر مزه ی بینظیرش بسیار مقوی و پرانرژی می باشد.
یکی از معروف ترین و البته خوش طعم ترین کباب ها، کباب قشقایی می باشد
 که دارای طعمی فوق العاده و منحصر به فرد می باشد، این کباب از جمله غذاهای ایرانی است
 که مربوط به ایل قشقایی بوده که از طرز تهیه آسانی برخوردار بوده و محبوبیت خاصی در همه ی نقاط دارد.
مواد لازم
🔹۱ کیلو گوشت گوسفند
 🔹۱ عدد پیاز مقدار کافی
 🔹فلفل و نمک مقدار کافی روغن
![]()
طرز تهیه کباب قشقایی
طرز تهیه
در مرحله ی اول گوشت گوسفند را به خوبی شسته و پیاز را به چهار قسمت تقسیم می نماییم،
 گوشت و پیاز را درون قابلمه ای بر روی شعله می گذاریم تا بجوشد،
 پس از جوشیدن آب کف بوجود آمده بر روی گوشت را با قاشق جدا کنید.
سپس کمی فلفل و نمک به مواد در حال جوش بیافزایید و حرارت زیر قابلمه را کم نموده و درب قابلمه را بگذارید.
 فرصت بدهید تا گوشت شما کاملا پخته شده و به قول معروف مغز پخت شود( البته نباید له گردد).
آب گوشت نباید زیادی باشد، بلکه باید آب به اندازه کافی باشد تا تماما در بافت گوشت نفوذ کرده و باقی نماند،
 در صورتی که مقدار آن اضافه بود شعله ی زیر قابلمه را بیشتر نمایید تا آب گوشت بخار گردد.
در این مرحله از طرز تهیه کباب قشقایی تابه ای بزرگ را بر روی شعله ی آرام بگذارید،
 سپس مقدار لازم روغن ریخته و کف تابه را با نان لواش بپوشانید و صبر نمایید تا نان سرخ گردد.
 نان نباید زیادی پخته شده و خشک و یا تیره رنگ گردد.
نان را بعد از پخته شدن به وسیله ی کفگیر بیرون آورده و درون یک ظرف بکشید
 و گوشت پخته شده را درون این روغن سرخ نمایید.
در آخرین مرحله از پخت این غذای خوشمزه، گوشت سرخ شده
 در روغن را نیز از تابه خارج ساخته و بر روی نان قرار داده و همراه برنج میل نمایید.